Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsioji auklė Šarūnė Jovaišaitė tapo mama – vaikeliui suteikė lietuvišką vardą: „Lėmė du norai“

Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė, prieš kelerius metus išgarsėjusi kaip žinomų žmonių vaikų auklė, mėgaujasi nauju gyvenimo etapu. Su mylimuoju Robertu Lukauskiu vasarą ji susituokė, o dabar jau mėgaujasi pirmosiomis motinystės dienomis.
Šarūnė Jovaišaitė tapo mama
Šarūnė Jovaišaitė tapo mama / Gretos Pocienės ir asmeninio albumo nuotr.

Portalui Žmonės.lt Šarūnė atskleidė, kad spalio 11-ąją ji tapo mama ir dabar visas dėmesys skirtas pirmagimei, kuriai išrinko Godos vardą.

Š.Jovaišaitė-Lukauskė sako, kad pirmosios dienos, tapus mama, labai ramios ir harmoningos, o dukrelė auga apsupta tėvelių meilės ir dėmesio.

Šarūnei ir Robertui nebuvo sunku išrinkti dukrai vardą: „Lėmė du norai“. Jiedu gerai sutarė, kad nori skirti vardą, kuris būtų trumpas ir nedažnas, todėl šis – lietuviškas Godos vardas pasirodė pats gražiausias.

Gretos Pocienės nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė
Gretos Pocienės nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė
Asmeninio albumo nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė su vyru Robertu ir dukrele
Asmeninio albumo nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė su vyru Robertu ir dukrele

Atlikta planuota operacija

Šarūnė Žmonės.lt pasakoja, kad nors gimdymas praėjo sklandžiai, vis tik būta jaudulio dėl cezario pjūvio operacijos, kuri buvo jai atlikta.

„Mūsų princesė pilvelyje sėdėjo, todėl medikų sprendimas buvo atlikti būtent tokią operaciją. Bijojau, bet visą laiką stengiausi išlikti rami. Viskas praėjo sklandžiai, be didelių sunkumų, o kadangi datą žinojome iš anksto, buvau viskam pasiruošusi.

Tą momentą, kai gydytojai man parodė dukrytę ir aš išgirdau jos verksmą, prisimenu pačiomis gražiausiomis emocijomis“, – su Žmonės.lt dalijasi pašnekovė.

Gretos Pocienės nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė
Gretos Pocienės nuotr./Šarūnė Jovaišaitė-Lukauskė

Bijojo pjūvio skausmo

Šiuo metu Šarūnė su vyru ir mažyle jau namuose ir sako, kad dienotvarkė su kūdikiu namuose – labai paprasta: „Mažylė gana rami, gerai valgo, miega, o mes galime mėgautis ir džiaugtis buvimu kartu.“

Paprašius pasidalinti, su kokiomis emocijomis siejasi gimdymas, Šarūnė prisimena, ko labiausiai bijojo.

„Kadangi per šią operaciją esi sąmoningas, momentas, kai pjaus pilvą man atrodė labai baisus. Galiausiai viskas baigėsi tuo, kad juokiausi dėl šios baimės, nes visiškai neskaudėjo. Dar sakiau, kad skaudėjo labiau tada, kai buvo statomas kateteris“, – sako Š.Jovaišaitė-Lukauskė.

Fotogalerija:

Portalas Žmonės.lt liepos mėnesį rašė apie Šarūnės Jovaišaitės vestuves. Prieš kelerius metus išgarsėjusi kaip žinomų žmonių vaikų auklė, moteris pasidalijo džiugiomis savo gyvenimo žiniomis - apie vestuves bei nėštumą.

Tada Šarūnė sakė, kad vestuves su mylimuoju planavo pusmetį. Rezultatas porą itin nudžiugino, nes pavyko pateisinti visus įmanomus lūkesčius.

„Šventę pasirinkome švęsti prie jūros. Tai buvo mano noras. Kai vyras pasipiršo, iš pradžių sakiau, kad nenoriu tradicinių vestuvių, norėjau tuoktis užsienyje, šiltoje šalyje ant jūros kranto, tačiau netrukus vyras mane perkalbėjo ir mes nusprendėme kelti tradicines vestuves ant Baltijos jūros kranto.

Nemažai žmonių bandė atkalbėti nuo tokio sprendimo sakydami, kad šventėje truks privatumo, tačiau taip tikrai nebuvo – mūsų fotografė Greta Pocienė pasistengė, kad nuotraukos būtų nepriekaištingos“, – Žmonės.lt kalbėjo Šarūnė.

Ji taip pat prisipažino, kad su mylimuoju susipažino vos prieš metus socialiniame tinkle.

Taip pat skaitykite: Garsioji auklė Šarūnė Jovaišaitė nustebino pokyčiais: „Nėštumas ir vestuvės – vos per pusmetį“

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito