Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Garsiojo šefo Federico Meschino žmona Greta laukiasi antro vaiko: žinią pranešė iš Italijos

Lietuvą pamilęs italas, Vilniaus Užupyje puikiai žinomas picų šefas Federico Meschino su žmona Greta Meschino paskelbė džiugią naujieną – pora laukiasi antro vaiko.
Federico Meschino su žmona Greta
Federico Meschino su žmona Greta / Asmeninio albumo nuotr.

Apie tai, kad jų šeimą netrukus papildys dar vienas narys, pora pranešė instagrame. Šia žinia sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Šeimos statuso atnaujinimas“, – trumpai prie vasariško vaizdo įrašo rašė Greta.

Trumpame vaizdo įraše šeima įamžinta Italijoje prie jūros, o G.Meschino pastebima su apvalėjančiu pilvuku.

Žmonės.lt primena, kad Federico ir Greta pirmagimio susilaukė 2022-ųjų birželį. Žinia apie šeimos pagausėjimą Greta Meschino pasidalijo socialiniuose tinkluose. Moteris paviešino nuotrauką, kurioje užfiksuota maža vaiko rankytė laikanti tėčio Federico pirštą. Šiuo kadru G.Meschino sutiko pasidalyti su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Laiminga mama atskleidė, kad savo pirmagimiui suteikė dvigubą – Santiago John – vardą.

2022.06.07 SANTIAGO JOHN MESCHINO ✨✨✨✨✨✨✨✨

Posted by Greta Meschino on 2022 m. birželio 7 d., antradienis

Maisto turinio kūrėjas F.Meschino su žmona G.Meschino sausio pabaigoje minėjo antrąsias santuokos metines. Jauki santuokos ceremonija vainikavo septynerių metų draugystę.

Federico Meschino ir Greta Lėpaitė, po vestuvių pasirinkusi Meschino pavardę, susipažino prieš septynerius metus viename restorane, kuriame pašnekovė tuomet dirbo. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, Greta šypsojosi – ji iki šiol dėkinga likimui, kad šis netikėtomis aplinkybėmis ją suvedė su gyvenimo meile. Jųdviejų istorija išties verta pasakos.

„Iš mažo miestelio į sostinę atvykusi studentė, dirbanti restorane, visai netikėtai sutiko savo gyvenimo meilę. Federico iš Italijos į Lietuvą buvo atvykęs tik darbui vasarą“, – romantišką ir netikėtą susitikimą prisiminė G.Lėpaitė.

„Jis buvo mano ištikimiausias klientas. Mane sužavėjo jo charizma ir nesuvaidinta šiluma. Bendrauti buvo taip paprasta, o ir chemiją pajutome iškart“, – šypsodamasi pridūrė ji.

Per septynerius draugystės metus Greta ir Federico ne tik mėgavosi romantiškomis akimirkomis, bet ir vienas iš kito mokėsi.

„Kai susipažinome buvome dar labai jauni, kartu augome, mokėmės vienas iš kito ir brendome, ieškojome savęs, o ir mūsų kartu kaip poros. Labai džiaugiuosi, nes manau, kad mums sekasi puikiai ir esu laiminga, kad galiu ištekėti už savo geriausio draugo, partnerio ir būsimo mūsų vaikelio tėčio“, – 2022 metų sausį portalui Žmonės.lt sakė Greta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas