Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žinomi žmonės stojo Simonos Burbaitės pusėn: „Selai, tau reikėtų pasitikrinti galvą“

Ketvirtadienį kilus skandalui, kai Egidijus Dragūnas pasiūlė duoti į galvą Simonai Burbaitei, abejingi neliko ir žinomi žmonės. Selo elgesiu pasibaisėjo Erica Jennings, Beata Tiškevič ir Audrius Bružas.
Audrius Bružas, Beata Tiškevič, Erica Jennings
Beata Tiškevič, Erica Jennings / Žygimanto Gedvilos, Linos Jushkės nuotr.

„Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Tokie garsaus atlikėjo žodžiai užgavo Simoną. Pasidalinusi jo įrašu, ji stebėjosi: „Kažkaip stengiuosi niekad neteisti žmonių, bet šitam bičui žmogiškumo, panašu, tikrai trūksta.“

„Jokia sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“, – 15min komentavo Simona.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simoną Burbaitę šokiravo Selo grasinimas: „Sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“

Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę
Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę

Tokie atgrasūs Selo žodžiai neprasprūdo pro akis ir Beatai Tiškevič. Ši feisbuke savo bičiulių ir sekėjų klausė – kaip galima į tai nekreipti dėmesio ir toliau lankytis dainininko koncertuose.

„Atviras grasinimas nužudyt merginai už tai, kad lanko boksą iš mūsų „popscenos karaliaus“, kuriam viskas leidžiama. Kaip reaguosime šįkart? Ar reaguosime? Jo muzikos rėmimas yra jo elgesio rėmimas. Mūsų visuomenės išaukštintas jis leidžia sau taip elgtis. Tik niekaip negaliu įsivaizduot žmogaus, kuris galėtų tam pritart. Jo daina su D.Montvydu apie nieko vertą kalę buvo baisus ženklas, praleistas pro ausis, jo buvusios moters kaltinimai jam irgi nuėjo į užmarštį. Wtf??? Gyvenam visuomenėj, kur okei žeminti ir mušti moteris? Kur grasinti yra norma? Toliau mosim ir plosim jo koncertuose?“, – klausė Beata Tiškevič.

Dainininkė Erica Jennings visą šią istoriją nusprendė net išversti į anglų kalba – kad jos užsieniečiai draugai pamatytų, kaip sau leidžia su moterimi kalbėti vienas garsiausių šalies atlikėjų. Žinutės pabaigoje ji galiausiai skyrė žodžius ir pačiam Egidijui Dragūnui.

„Visiems mano draugams, nekalbantiems lietuviškai... Komentarą po nuotrauką parašė garsiausias Lietuvos popmuzikos dainininkas.

Jis – tas pats vyras, kuris kaltinamas smurtu šeimoje, o jo paskutinė daina, sukurta su kitu popmuzikos atlikėju, bandančiu tapti „blogu berniuku“, turi įsimintiną frazę – „kalė, kuri nieko verta“.

Ir vis tiek! Aš net neabejoju, kad kitas jo turas bus visiškai pilnas žiūrovų. Ir vis tiek! Muzikantai toliau dainuos su juos scenoje, pamiršdami savo principus.

Egiukai, kažkas su tavim yra labai blogai, jei tu grasini atimti kito gyvybę, nes bokso pirštinės tave įžeidė... Turi problemą su ja? Žinai ką? Tai yra tavo suknista problema!

Kas su tavimi negerai? Rimtai, tau reikėtų pasitikrinti galvą. Tikriausiai daaaaaaug kompleksų turi, jeigu gali sau taip leisti kalbėti. Geriau pradėk elgtis kaip suaugęs vyras ir tėvas, nei nesaugus dvylikametis, kuris vis dar gyvena akmens amžiuje“, – piktinosi Erica Jennings.

Aktorius Audrius Bružas taip pat neliko abejingas.

„Labai retai kada įsiveliu į viešas diskusijas, bet – MES ESAM SISTEMA ir veikiam vieni kitus, teigiamai arba neigiamai. Dažnai manęs klausia, kas man yra humoras, kas man sukelia juoką, tai šitas postas man nėra humoras, nes jis neturi pozityvaus kūrybiško užtaiso, tai net ne juodas humoras, ne parodija, ne farsas, ne groteskas, ne trash style, net ne patyčios – tai kandus pasiutlige sergančio šuns dantų šiepimas ir puolimas netikėtai išbėgus iš už kampo. Pasiutlige sergančių gyvūnų reikia saugotis. Visiems MEILĖS ir ATLAIDUMO“, – feisbuke rašė Audrius Bružas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas