Į Nacionalinėje dailės galerijoje įsikūrusį restoraną „The Gallery“ rinkosi dainininkę palaikyti norėję draugai, tarp kurių ir Naglis Bierancas su Luku Griciumi, Tomas Vytautas Raskevičius, Aurimas Juodiškis, Fausta Marija Leščiauskaitė, Laura Vagonė bei Gytis Ivanauskas.
Atlikėjos knyga „Skanus Jazzu gyvenimas“, pilna geriausių žymios moters receptų. „Aš gaminu, kai myliu. O kadangi nuolat esu įsimylėjusi, tai ir gaminu tikrai dažnai“, – sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.
Ji atskleidė, kad neretai sulaukia pastabų, esą žvaigždės valgo tik restoranuose, todėl kulinarinės knygos – ne joms. Tačiau Jazzu turi savo nuomonę.
„Neneigsiu, aš mėgstu lankytis restoranuose ir ragauti šefų pagamintų stebuklų – juk ne veltui pati įkūriau du restoranus. Bet labai mėgstu ir pati suktis virtuvėje. Einu į virtuvę, kai man liūdna, kai linksma, kai taškausi energija ir kai esu pavargusi tiek, kad vos pavelku kojas. Maisto ruošimas mane nuramina, paguodžia, suteikia įkvėpimo“, – kalbėjo Jazzu.
Dainininkė pridūrė, kad meilę ji lengviausiai parodo per muziką ir maistą, todėl tikisi, jog „Skanus Jazzu gyvenimas“ pasieks jos gerbėjų širdis. Juk sakoma, kad meilė ateina per skrandį.
„Į šią knygą sudėjau daug visko – nuo savo babos receptų iki mano mėgstamiausios „Tom Yum“ sriubos“, – knygos turiniu intriguoja Jazzu.
Tiesą, garsi moteris prasitarė, kad į knygą sudėjo ne tik mylimus receptus, bet ir savo asmeninio gyvenimo detales.
„Šiame receptų džiaze svarbi ir mano gyvenimo istorijos partija. Rasite visko – ir kurioziškų nutikimų, ir moteriškų paslapčių, ir, aišku, meilės istorijų. Tad imkit mane ir skaitykit“, – sakė Jazzu.