Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Garsūs veidai šėlo gimtadienio vakarėlyje Kaune: publiką hitais kaitino „Šeškės“

Ketvirtadienio vakarą Kaune susitiko gausus būrys žinomų šalies veidų. Stilingai pasipuošusios žvaigždės ir kviestiniai vakarėlio svečiai susirinko paminėti unikalaus, standartus laužančio ir vieno ryškiausių šalyje viešbučio ketvirtąjį gimtadienį.

Į savo vakarėliais stebinti mėgstančio „Moxy“ gimtadienį susirinko čia ne vieną šventę iki paryčių palydėję žinomi žmonės. Renginio nepraleido dainininkė Natalija Bunkė, laidų vedėja Gerda Žemaitė, aktorė Sandra Daukšaitė su vyru, stilistas Joringis Šatas, dizainerė Audronė Bunikienė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė su vyru Vygintu Kaikariu, buvusi laidų vedėja Neringa Mažeikienė bei daugelis kitų garsių veidų.

Kauno viešbučio gimtadienis
Kauno viešbučio gimtadienis

Renginį vedė Saugirdas Vaitulionis, kuriam, kaip pats sako, ši Kauno vieta yra ypatinga – kartu su viešbučio komanda prie jo kūrimo vyras prisidėjo nuo pirmųjų dienų, rašoma pranešime spaudai.

„Prieš ketverius metus kartu su viešbučio komanda ir direktore Evelina kūrėme vietą, kokios Lietuvai labai trūko. Stilingą, drąsią, kūrybingą ir laisvą erdvę, kurioje kiekvienas galėtų jaustis kaip namuose ir nebijoti laužyti jokių standartų, drąsiai švęsti gyvenimą. Šiandien švenčiame ne tik šio viešbučio gimtadienį, bet ir tai, ką pasauliniu mastu pavyko pasiekti per ketverius metus“, – pradėdamas renginį kalbėjo Saugirdas.

Fotogalerija:

Šiemet viešbutis antrą kartą pripažintas geriausiu „Moxy“ visame pasaulyje.

„Moxiškiausias Moxy pasaulyje – toks apdovanojimas mums atiteko jau antrą kartą. Šio tinklo viešbučių planetoje net 161, o Kauno vardas ir vėl garsiai skambėjo pasauliniame kontekste“, – pranešime spaudai dalijasi viešbučio direktorė Evelina Šukytė.

Garsūs veidai šėlo Kauno viešbučio gimtadienyje
Garsūs veidai šėlo Kauno viešbučio gimtadienyje
Garsūs veidai šėlo Kauno viešbučio gimtadienyje
Garsūs veidai šėlo Kauno viešbučio gimtadienyje

Audringais vakarėliais pagarsėjusioje erdvėje šėlsmo netrūko ir šį vakarą – grupės „Šeškės“ merginos visą vakarą kaitino svečius geriausiais savo hitais, o susirinkusi iki pat vėlaus vakaro linksmybėms atsidavusi publika dar kartą prisiminė, kodėl ši vieta vadinama viena smagiausių vietų laikinojoje sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas