Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gendros Jankauskienės įkurtuvių vakarėlis: kviestinė publika, Monika Liu ir mada

Gendra Jankauskienė artimiausius bičiulius moteris sukvietė į jaukų mados vakarą Vilniuje. Matyti grožį, užuosti kvapus ir galėti prie visa to prisiliesti – su tokia vizija jau daugelį metų madai neabejinga Gendra įkūrė savo pirmąjį butiką.
Butiko atidarymo svečiai
Butiko atidarymo svečiai / „Media Room“ nuotr.

Estetikos jausmą nuo mažens išsiugdžiusi stilinga dviejų mergaičių mama Gendra Jankauskienė jau kelis mėnesius džiaugiasi dar vienos svajonės išsipildymu – drabužių ir aksesuarų parduotuvės „Devotion“ įkūrimu. Vilniečiai ir miesto svečiai čia jau galėjo lankytis nuo vasaros, o šįsyk artimiausius bičiulius Gendra sukvietė į jaukų vakarėlį.

„Kadangi dirbu čia pati, mielai visiems patariu, padedu išsirinkti ir pasakau, jeigu viena ar kita prekė klientams netinka“, – pasakoja Gendra.

„Media Room“ nuotr./Butiko įkurtuvių akimirka
„Media Room“ nuotr./Butiko įkurtuvių akimirka

Susirinkusių dėmesį čia traukė minimalistinis žemės atspalvių interjeras, kurio idėją Gendrai padėjo įgyvendinti šios srities profesionalai. Erdves puošia ne tik marmuras, apgalvotos metalo konstrukcijos, bet ir lietuvių menininkų kūriniai.

Kai kurias interjero detales – tarkime, čia stūksančius didžiulius akmenis, Gendra važiavo į laukus išsirinkti pati. Kaip ir vazose pamerktas pievų gėles, kurios sudžiūvusios tik dar geriau įsipaišo į parduotuvės kontekstą.

Draugams skirtame vakare, vaikščiodama po butiko erdves, kūrinius atliko Monika Liu, o mados žurnalistė ir pirmojo mados tinklaraščio „Spintos guru“ įkūrėja Deimantė Bulbenkaitė užvedė pokalbį su fotomenininku Roku Daruliu – parduotuvės sienas puošia jo fotografijų paroda.

Kalbėdamiesi apie autentiškumą mados fotografijoje Deimantė ir Rokas aiškinosi, kas apskritai yra ta mados fotografija, kaip išgryninti savo fotografijos braižą ir kokius pasaulinius fotografijos pavyzdžius jis laiko sektinais.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas