Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gerda Žemaitė su sūnumi įsiamžino ankstyvoje kalėdinėje fotosesijoje: išvyskite jaukius kadrus

Nors ką tik atšventusi Vėlines, „TV pagalbos“ žvaigždė jau apsirūpino ir kalėdiniais reliktais – t.y. spėjo su sūnumi pasidaryti kalėdinę fotosesiją.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė / Adamo Aleksejėvičiaus nuotr.

G.Žemaitės ir jos sūnaus kalėdinę fotosesiją organizavo fotografas Adamas Aleksejėvičius. Kaip teigė „TV pagalbos“ žvaigždė, sulaukusi jo pasiūlymo, ji nė kiek nedvejojo.

„O ir idėja tapti savotiška dovana kalėdinėje fotosesijoje man labai patiko, tai kitokia, netradicinė kalėdinė fotosesija! Juk kiekvienas iš mūsų esame brangiausios dovanos savo artimiesiems.

Apskritai, man tai laikas, kai niekur nereikia skubėti, gali tiesiog pasimėgauti buvimu kartu su artimais žmonėmis, su šeima!“ – komentavo G.Žemaitė.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Tiesa, ne viskas buvo rožėmis klota – anot žinomos moteris, sūnui Nikolui buvo ganėtinai sunku būti modeliu šiame amžiaus etape. „Jis tikras nenuorama, nenustygstantis vietoje, tačiau susitvarkėme ir su tuo. Labai laukiau fotosesijos rezultato, net neabejojau, kad rezultatas pranoks mano lūkesčius. Ir išties pranoko, nuotraukos labai estetiškos ir stilingos!“ – džiaugėsi G.Žemaitė.

Praeitais metais kalėdinę fotosesiją organizavęs Oksanai Pikul, Adamas Aleksejėvičius džiaugėsi ir šiųmečiais rezultatais.

„Specialiai fotosesijai siuvėja gamino įspūdingo dydžio kaspiną, kuris tapo savotišku fotosesijos akcentu, o kūrėja Aušra pagamino prabangius Swarovski kristalų auskarus. Su Gerda juokavome, kad šiais metais pati ji tapo dovana. Būtent į tokias fotosesijas, jau greitai pakviesiu visus norinčius!“ – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas