Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Gian Luca atskleidė savo ir žmonos Eglės ilgos meilės paslaptį: laikosi vienos taisyklės

Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco apkeliavo jau kone visą Lietuvą, todėl pakvietė grįžti namo ir susipažinti su žmogumi, kurį savo laidoje paminėjo tikriausiai daugiausiai kartų – savo žaviąja žmona Egle.
Gian Luca Demarco su žmona Egle
Gian Luca Demarco su žmona Egle / TV3 nuotr.

Žiūrovų „La maistas“ laidoje laukia ne tik turas po šeimos namus, bet ir du gardūs receptai – Gian Luca pakvietė ragauti sūriu ir grybais įdarytus jautienos kepsnius, o Eglė pagamino mylimiausią savo vaikystės desertą.

Į namus įsileidę kameras, jiedu atvirai papasakojo, kuo gyvena pastarąjį mėnesį. Visai neseniai su visa šeima Eglė ir Gian Luca nusprendė prisijungti prie TV3 ir „Vinted“ inicijuotos akcijos „Kiekvienas žingsnis svarbus“, skatinančios gyventi sąmoningiau.

TV3 nuotr./Gian Luca Demarco su žmona Egle
TV3 nuotr./Gian Luca Demarco su žmona Egle

Vėliau Eglė ir Gian Luca pakvietė į jaukią savo namų virtuvę ir kartu pagamino sočius pietus. Tiesa, nors daugelis galėtų pagalvoti kitaip, pasirodo, kad jiedu beveik niekuomet kartu negamina! „Aš tave myliu, bet ne virtuvėje...“ – juokavo Gian Luca.

Taip pat Eglė visuomet yra ta, kuri įvairių Gian Lucos kulinarinių bandymų paragauja pirmoji. O jei kas nors jos nesužavi, ji netgi turi itin mandagų būdą tai pasakyti! „Mūsų šeimos paslaptis, kodėl vis dar esame kartu – tai, kad kartu negaminame“, – vieningai sakė pora.

Ir vis dėlto tam buvo padaryta išimtis. Norėdami pasigaminti mylimiausią Eglės desertą, kurį ji ruošė kartu su Gian Luca, pirmiausiai sumaišykite miltus su kepimo milteliais, ir čia sutarkuokite šaltą sviestą. Gerai išminkę tešlą, įmuškite kiaušinį ir supilkite pieną. Dar kartą viską išminkykite ir iš tešlos suformuokite vienodo dydžio kamuoliukus. Iškart po to tešlą atvėsinkite – palikite pastovėti valandai šaldytuve.

Vėliau šiuos kamuoliukus sutarkuokite, paskleiskite ant kepimo popieriaus ir 15 minučių pakepkite orkaitėje. Per šį laiką puode ištirpinkite karamelizuotą kondensuotą pieną ir sviestą. Nepamirškite visko maišyti – masė turėtų tapti vientisa. Tuomet į dubenį suberkite tešlos trupinius, smulkintus riešutus ir supilkite karamelės masę. Gerai išmaišę, suformuokite rutuliukus ir juos vėl palikite porai valandų sustingti šaldytuve. Skanaus!

Laida „La maistas“ – sekmadieniais, 9.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos