Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Gidono Šapiro-Bilo vaišės kolegoms – nuo silkės iki pomidoriukų su sūriu įdaru

Ketvirtadienį Kaune vyko atsinaujinusios gurmaniškos parduotuvės „The Meat Point“ atidarymas. Jo metu skirtingus produktus degustavo maisto guru, grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro-Bilas, renginio nepraleido būrys žinomų žmonių.
Gidonas Šapiro-Bilas
Gidonas Šapiro-Bilas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Gidonas Šapiro

Renginyje apsilankė tokie žinomi žmonės, kaip verslininkė Inga Stumbrienė, prodiuseris Gediminas Juodeika, atlikėja Goda Alijeva, modelis Gintarė Songailienė, dainininkas Linas Adomaitis, stilistas Joringis Šatas, dizainerės Indrė Kvedarienė ir Eva Mankus, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė ir kiti.

Grupės ŽAS atlikėjas Gidonas Šapiro-Bilas naujos gurmaniško maisto krautuvėlės „Meat Point“ atidaryme Kaune kviestiniams svečiams surengė tikrą puotą – vaišino įvairiausiais sūriais, alyvuogėmis, pagardais, traškučiais, pomidoriukais bei kitomis gėrybėmis.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gidonas Šapiro-Bilas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gidonas Šapiro-Bilas

„Mano namuose visada yra makaronų, kokybiško aliejaus, svogūnų ir pomidorų pastos“, – patikino dainininkas, garsėjantis savo kulinariniais sugebėjimais.

Jis įsitikinęs, kad net angliavandenių gausūs produktai nekenkia figūrai, nes pagrindinės puikios išvaizdos bei savijautos taisyklės yra saikas ir režimas.

„Jei nepavyksta laiku pavalgyti, praleidžiu „ėjimą“. Geriau nieko nekramtau nei bet ką. Užkandžiams renkuosi riešutus ar javainių batonėlius“, – pasakojo G.Šapiro-Bilas.

Atlikėjas neabejoja – geras maistas yra brandos požymis. Anot jo, jaunystėje tinka ir skuba, ir greitas maistas. Gurmanu tampama tik didėjant gimtadienių skaičiui.

G.Šapiro-Bilo pastarųjų metų atradimas – salierai bei avokadai.

„Mūsų silpnybė – alyvuogės! Įvairiausios! Juodos, žalios, rausvos“, – patikino Irenos ir Vlado Garastų pora.

Vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio trenerių sakė, kad alyvuoges jis naudoja ne tik kaip užkandį, bet kaip ir įvairių patiekalų pagardą.

„Tarkim, paskanini barščius!“, – kalbėjo maistui neišrankus V.Garastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos