Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį mininti Monika Falcon – apie netektį, geriausią tėvų dovaną ir ypatingą norą

Spalio 16-ąją operos solistė Monika Falcon atverčia naują gyvenimo puslapį – tądien žinoma moteris švenčia gimtadienį. Ypatingą asmeninę progą mininti atlikėja atvirai dalinasi mintimis apie sukaktis lydinčias tradicijas, trokštamas dovanas ir būsimą koncertą Raudondvaryje.
Monika Falcon ir Giulija
Monika Falcon ir Giulija / Asmeninio albumo nuotr.

Žinomos atlikėjos Giulijos Baužienės dukra sako, jog patys gausiausi, ryškiausi ir trankiausi gimtadieniai buvo tuomet, kai jai sukako 16-a ir 18-a metų. Tuomet pokyliais pasirūpino tėvai, su mylima atžala nederinę jokių detalių, bet labai norėję ją palepinti, nudžiuginti bei nustebinti.

„Mama ir tėtis mane puikiai pažįsta, todėl prieš du metus jie įteikė ir pačią geriausią išankstinę dovaną – čihuahua veislės šuniuką Elvį. Su juo nesiskiriu – jis mane lydi tiek Lietuvoje, tiek užsienyje“, – sako M. Falcon.

Jaunasis keturkojis bičiulis šiek tiek apmalšino solistės dėl keturiolika metų turėto brazilų terjero netekties patirtą skausmą.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Falcon
Asmeninio albumo nuotr./Monika Falcon

Nuo vaikystės Monika augino šunis, todėl, matydami kaip dukra kenčia, nauju augintiniu pasirūpino artimiausi sukaktuvininkės žmonės.

Tiesa, apie tai, kad norėtų šuniuko, Monika atvirai pasakojo ir pati.

„Neslepiu, kokių dovanų norėčiau per gimtadienį. Apie tai visada pasakau ir tėvams, ir vyrui. Jis mane šįmet jau palepino tuo, ko trokštu – viešėdama Italijoje išsirinkau rankinę“, – sako šventės kaltininkė.

M.Falcon mėgsta moteriškas dovanas – gėles, papuošalus. Jai patinka apsilankyti ir namų idėjų centre, kur gali išsirinkti mielų ar praktiškų dalykų sau ar tiems, kuriuos eina pasveikinti įvairiomis progomis.

Erlendo Bartulio nuotr./Monika Falcon ir Giulija
Erlendo Bartulio nuotr./Monika Falcon ir Giulija

„Pasirinkti tinkamą dovaną gali būti įdomus procesas, tačiau kartu ir nemenkas iššūkis. Nuolatos besikeičiančios mados ir technologijų tendencijos, kiekvienais metais atneša naujų ir įdomių dovanų idėjų. Nuo šiltų interjero detalių, meninių kūrinių iki modernių technologijų ir aplinką tausojančių sprendimų“, – pastebi pašnekovė.

Ji brangiems žmonėms visada išrenka tokias dovanas, kurių norėtų pati. Galvoti „kas kam gali patikti“, pasak M.Falcon, netrukus teks mąstyti visiems, nes artėja mieliausios bei dosniausios metų šventės.

„Linkime, kad dovana pataptų ne tik daiktu, bet ir jausmu, prisiminimu bei pateikiame kelias idėjas, galinčias nudžiuginti ir palengvinti mylimo žmogaus gyvenimą visiems ateinantiems metams“, – žinomai kaunietei patarimų negailėjo namų idėjų centro NIC atstovė Rasa Vileikytė.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Falcon su mama Giulija
Asmeninio albumo nuotr./Monika Falcon su mama Giulija

Pašnekovė, kaip ir M.Falcon, rekomenduoja atkreipti dėmesį į tai, kas sveikinamajam gali ir patikti, ir būti naudinga jo kasdienybėje.

„Labai smagu, kai žmogus kasdien mato tai, ką jam įteikei su didžiule meile“, – pastebi M.Falcon.

Tai, anot jos, gali būti ir šviestuvas, kilimas, paveikslas, fotografija, ir nauja interjero pagalvėlė, namų bei automobilių kvapai, buities prietaisai.

„Vyrai turbūt džiaugtųsi dovanų gavę kondicionierių ar saulės bateriją!“, – pusiau linksmai, pusiau rimtai vaikščiodama po vieną iš keturių Lietuvoje esančių namų idėjų centrų kalbėjo gimtadienio kaltininkė.

Ji svarbiausią asmeninę šventę stengiasi paminėti kasmet. Visada – artimųjų rate ir užsienyje. Tačiau pernai ir šįmet M.Falcon gimimo dieną sutinka gimtinėje.

Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon
Valdo Kairio nuotr./Monika Falcon

Tarptautinėje scenoje žinoma solistė dažnai sulaukdavo prašymų surengti pasirodymą Lietuvoje, bet juos vis atmesdavo. „Atėjo laikas atskleisti save ir čia, gimtinėje. Lietuvos publikai esu mažai žinoma. Tad, koncerte stengsiuosi pateikti kuo daugiau muzikinių spalvų“, – sako M.Falcon.

Lapkričio 8 d., 19 val. Raudondvario dvaro menų inkubatoriuje skambės jos atliekama garsi operų, operečių ir filmų muzika. Renginį ves Dainius Martinaitis, o M.Falcon pritars simfoninis orkestras.

„Tai bus didžiausias mano pasirodymas gimtinėje. Labai laukiu susitikimo su publika ir atiduosiu jai visa, ką galiu geriausio“, – su meile kalba solistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito