Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti „Coocoomos“ kūrėja R.Mackevičiūtė pranešė džiugią žinią: laukiasi antros atžalos

Gimtadienį švenčianti verslininkė, menininkė Rūta Mackevičiūtė netrukus švęs ir šeimos pagausėjimą. „Coocoomos“ kūrėja su mylimuoju Eduardu Fedotovu, kitu šio lietuviško prekės ženklo kūrėju, laukiasi antro vaikelio.
Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė su dukra Sofija
Eduardas Fedotovas ir Rūta Mackevičiūtė su dukra Sofija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Žinia apie būsimą naują šeimos narį Rūta pasidalijo socialiniuose tinkluose. Gimtadienį švenčianti moteris apžvelgė praėjusius metus ir tuo pačiu pasidžiaugė, kad labiausiai laukiamas įvykis – dar priešakyje.

„Gimtadienis – ta riba, pagal kurią skaičiuojame nuveiktus darbus! Kaip ir kiekvieni, taip ir šie metai man buvo pilni išbandymų, iššūkių, naujų pirmų kartų, judėjimo pirmyn. Tiek daug įvyko ir tebevyksta – nauja „Coocoomos“ studija Vilniaus senamiestyje, nauji namai, kurių laukiame ir gal sulauksime, bet kaip visada kažkas stringa.

Tačiau didžiausią, įspūdingiausią ir džiaugsmingiausią naujieną mes pasitiksime dar šiais metais“, – rašė R.Mackevičiūtė.

Tai Rūta patvirtino ir 15min. Moteris prasitarė, kad šis nėštumas buvo šiokia tokia staigmena.

„Žinia buvo maloni ir džiaugsminga, nors dar kaip ir nesitikėjome. Bet, kaip sako, vaikučiai ateina pačiu tinkamiausiu laiku. Kartais planuoji, planuoji ir nebūtinai taip gaunasi...“, – teigė R.Mackevičiūtė.

O ir paklausta, ar visada svajojo apie gausią šeimą, „Coocoomos“ kūrėja patikino neturėjusi ir neturinti konkretaus plano, kiek atžalų norėtų turėti.

„Tiesiog man svarbu, kad augdami mano vaikai gautų visą įmanomą tėvų meilę ir dėmesį, tai norisi būti dėmesinga mama, kuri augins ir auklės savo vaikus pati. Taip stengiuosi elgtis su dukra Sofija, tad tikiuos, kad taip bus ir ateityje“, – mintimis dalijosi Rūta.

Ir nors pora dar nėra susituokusi, R.Mackevičiūtė užtikrino – santuoka tikrai yra jųdviejų ateities planuose. Tačiau dėl šio nėštumo vedybas teks dar nukelti.

„Vestuvių mes vis laukiame ir laukiame, tai dabar dar teks užtrukti. Švęsime kartu su gausia šeimyna. Vestuvės, vykstančios paskubomis laukiantis, man kažkaip netinka, noriu dalyvauti kaip pilnavertė šventės dalyvė“, – juokėsi Rūta.

Todėl vedybų datos mylimieji dar toli gražu neskuba rinktis.

„Gal geriau nesakysiu, kada, nes vis kažkas atsitinka, kas tampa didesniu prioritetu nei vestuvės. Žinoma, vis dar jų norime! Gal vaikai tėvams iškels vestuves“, – šmaikštaudama dar pridūrė ji.

15min primena, kad R.Mackevičiūtė su E.Fedotovu jau augina dukrą, gimusią 2017-aisiais. Jai tėvai suteikė Sofijos vardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas