Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 29

Graikijoje šaknis įleidusi Vaiva Budraitytė nepripranta tik dėl vieno dalyko: „Negaliu atsidžiaugti“

„Kai graikai mane palaikė vietine, supratau, kad naujame krašte jau įleidau šaknis. Nebevaikštau apsirengusi kaip turistė, karštis nebevargina, o šalia namų ošianti jūra ir kas rytą pažadinanti saulė veikia stebuklingai“, – kalbėdama su žurnalui „Ji“ savo gyvenimo pokyčiais atsidžiaugti negali Vaiva Budraitytė. Garsi astrologė prieš pusantrų metų su vyru Gaudentu Naujoku persikėlė gyventi į saulėtą Graikijos Ksilokastro kurortą.
Vaiva Budraitytė
Vaiva Budraitytė / Gretos Skaraitienės / BNS ir asmeninio albumo nuotraukos

Ksilokastre jaučiatės kaip tikra graikė?

Juokingiausia tai, kad aną dieną mane supainiojo su vietine graike, nes buvau elegantiškai apsirengusi, avėjau batelius, buvau pasidariusi makiažą. O juk turistai čia mūvi šortukais, įsispyrę į laisvalaikio basutes, tad iškart atskirsi, kurie ilsisi, o kurie dirba ir gyvena.

Negaliu atsidžiaugti, kokioje nuostabioje vietoje gyvename – mūsų namus supa citrinų sodas, aplink viskas kvepia, gražu. Kvartalo šeimininkė, buvusi Ksilokastro merė – didelė estetė, tad turime ir išpuoselėtą veją, o tuo kiti graikai negali pasidžiaugti. Ir man labai patinka, kad žmonės čia gyvena tvariai: neišmeta senų daiktų, bet stengiasi juos atnaujinti, tad gali pamatyti, kaip vienas dažo kėdę, kitas dažais purškia stalą...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas