Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva mini 35-metį: gimtadienio rytą – iš lovos išvertusi įspūdinga staigmena

Spalio 8-ąją sporto trenerė Greta Lebedeva-Kazakevič sutiko savo 35-ąjį gimtadienį. Nuo pat ankstaus ryto žinomą moterį užplūdo ne tik gausybė sveikinimų, bet ir įspūdingos staigmenos. Viena jų moterį paliko be žado.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

G.Lebedevos 35-ojo gimtadienio rytas buvo išties ypatingas. Žinoma moteris instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, jog gimtadieninės staigmenos jos namus užpildė nuo ankstaus ryto. Pasirodo, ją pažadino draugių staigmena.

„7:00 ryto gimtadienis prasideda su gyva saksofono muzika! Ačiū mano nuostabioms draugėms už šią nepakartojamą staigmeną! Jūs tiesiog nuostabios! Tokios įspūdingos gimtadienio pradžios dar nesu turėjusi“, – emocijų neslėpė G.Lebedeva-Kazakevič.

Instagram nuotr./Greta Lebedeva
Instagram nuotr./Greta Lebedeva

Gimimo dienos rytą Greta spėjo jau užpūsti ir žvakutes ant gimtadienio torto. Moteris neslėpė – sulaukusi 35-erių jaučiasi kur kas išmintingesnė ir laimingesnė.

„Nauji metai, naujos galimybės, naujos svajonės. Šiame amžiuje jaučiuosi stipresnė, išmintingesnė ir labiau nei bet kada vertinanti kiekvieną akimirką!

Ačiū už visus sveikinimus ir už tai, kad esate su manimi! Šis gimtadieninis rytas jau prasidėjo nerealiai, nes turiu nuostabiausius žmones aplinkui“, – dėkojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas