Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Griausmingas „Šok su žvaigžde“ startas: daugiausiai simpatijų pelnė Dovydo Laukio pora

Šeštadienio vakarą į LRT televizijos ekranus grįžo kultinis, pagal originalų BBC formatą kuriamas šokių projektas „Šok su žvaigžde“. Pirmosios laidos metu pasirodė 12 projekto porų, kurie žiūrovams puikiai žinomi kaip dainininkai, laidų vedėjai, dizaineriai ir dar daugelis kitų.
Pirmoji „Šok su žvaigžde“ laida
Pirmoji „Šok su žvaigžde“ laida / E.Blaževič nuotr.

Naująjį šokių projekto sezoną pristatė vedėjais tapę Gabrielė Martirosian ir Vytautas Rumšas jaunesnysis. Žinoma vedėjų pora žiūrovams pristatė ne tik 12 šokėjų porų, bet ir saugumo reikalavimus, kuriais vadovausis visų laidų metu.

Tad vadovaudamiesi saugumo reikalavimais ant parketo pasirodė dainininkė Monika Marija Paulauskaitė ir Justinas Mejeris-Ustin, atlikėja Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Vaidas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė, LRT sporto žurnalistė Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas, floristas-dekoratorius Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj, dainininkė Kristina Radžiukynaitė-KaYra ir Justas Girdvainis, aktorius Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič, LRT radijo laidų, renginių vedėjas Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė, fotografė Jovita Balčiūnaitė ir Rafal Narkevič, stilistas Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker-Vika, verslininkė Eskedar Maštavičienė ir Vykintas Širmas, aktorius Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė.

Pirmosios laidos akimirkos – galerijoje:

Pasirodymus vertino Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas; 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė; triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas.

Daugiausiai komisijos simpatijų sulaukė Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič su 27 balais, o mažiausiai – Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė su 18 balų.

E.Blaževič nuotr./Pirmoji „Šok su žvaigžde“ laida
E.Blaževič nuotr./Pirmoji „Šok su žvaigžde“ laida

Komisijos narių balai:

1. Dovydas Laukys ir Melisa Valinovič – 27

2. Vaidotas Baumila ir Ieva Brigita Riepšaitė – 25

3. Kristina Radžiukynaitė ir Justas Girdvainis – 24

4. Dovilė Šeduikytė ir Edvinas Belousovas – 23

5. Monika Linkytė ir Rolandas Beržinis – 22

6. Monika Marija ir Justinas Mejeris-Ustin – 20

7-11. Edgaras Vegys ir Katerina Voropaj – 19

7-11. Jovita Balčiūnaitė ir Rafal Narkevič – 19

7-11. Richardas Jonaitis ir Eglė Bertulytė – 19

7-11. Eskedar Maštavičienė ir Vykintas Širmas – 19

7-11. Joringis Šatas ir Viktorija Šeinker-Vika – 19

12. Arnoldas Eisimantas ir Ieva Konopliovaitė – 18

Beje, dalyvių pasirodymus vertina ne tik profesionali komisija, bet ir žiūrovai, kurie savo palaikymą laidų metu galės išreikšti skambindami arba rašydami trumpąsias žinutes. Kiekvienoje laidoje komisijos ir žiūrovų skirti balsai sudarys po pusę galutinio poros įvertinimo.

Laidos metu bus skelbiami galutiniai balai, žiūrovų balsai bus paviešinti po finalo. Nerodyti žiūrovų balsavimo realiuoju laiku rengėjai yra nusprendę siekdami neskatinti telefoninio balsavimo varžybų. Surinktų lėšų dalis, kuri tenka LRT, pasibaigus projektui bus skirta finalo dalyviams.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Šok su žvaigžde“ dalyviams atlikti koronaviruso testai: numatyta, kas būtų bent vienam iš jų susirgus

TAIP PAT SKAITYKITE: Pristatomi naujo „Šok su žvaigžde” sezono dalyviai ir teisėjai: susipažinkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas