Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio ir mados šventėje – iš Niujorko į gimtinę trumpam grįžusi šokėja Eglė Andreikaitė

Žinomos moterys šios savaitės vasarišką rugpjūčio vakarą dedikavo grožiui ir madai. Vilniuje susipažinti su pagrindinėmis rudens sezono tendencijomis atvyko gausus būrys pramogų pasaulio atstovių, čia apsilankė ir Lietuvoje pastaruoju metu retai matoma šokėja Eglė Andreikaitė.
Milita Daikerytė, Karolina Meschino, Eglė Andreikaitė
Milita Daikerytė, Karolina Meschino, Eglė Andreikaitė / Gyčio Vidžiūno nuotr.

Pastaruoju metu E.Andreikaitė savo gyvenimą puoselėja Niujorke. Nuo pat mažumės gyvenimo be šokių neįsivaizdavusi mergina prisijungė prie visame pasaulyje puikiai vertinamos baleto studijos „Ballet Next“.

Eglė Andreikaitė vasarą grįžo į Lietuvą aplankyti artimųjų ir draugų. Atostogų metu ji spėjo apsilankyti pajūryje, o akimirkomis dalijosi socialiniuose tinkluose. Trečiadienio vakarą ji su drauge nepraleido progos atvykti ir į sostinėje vykusią grožio šventę.

Gyčio Vidžiūno nuotr./Eglė Andreikaitė (dešinėje)
Gyčio Vidžiūno nuotr./Eglė Andreikaitė (dešinėje)
Gyčio Vidžiūno nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Gyčio Vidžiūno nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Čia taip pat svečiavosi Karolina Meschino, Ingrida Martinkėnaitė, Marija Grabštaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Karolina Toleikytė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė, Maria Randers, stilistės Irina Cybina, Reda Mickevičiūtė, Lina Bernatonytė.

Renginyje apsilankė ir socialinių tinklų nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Ieva Swan, Agnė Kulitaitė, vizažo meistrės Milita Daikerytė, Neringa Čukinienė, Deimantė Kazėnaitė, Justina Gafarovaitė, žurnalų moterims atstovai.

Viešnioms buvo pristatyti tiek rinkoje neseniai pasirodę, tiek gerai žinomi mados ir grožio prekės ženklai.

„Grožio ir mados srityse pastebime tendenciją judėti itin pažangių technologijų kryptimi. Vis garsiau akcentuojami tvarumas bei sąmoningas ir atsakingas vartojimas. Šiemet po vienu stogu subūrėme gamintojus, kurie demonstravo itin aukštą medžiagų ir ingredientų kokybę, formulių išgryninimą, gaminių patogumą.

Užsienyje didžiulio susidomėjimo sulaukiančius tokio pobūdžio pristatymus nuomonės formuotojams ėmėme organizuoti ir Lietuvoje. Pastebėjome vis augantį poreikį apie rinkos naujienas sužinoti išsamiau – tai labai įkvepia mus stengtis ir išlaikyti lygį“, – apie renginį pasakojo viešnias sukvietusi „Polhem PR“ vadovė Ugnė Petrauskaitė.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento