Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio klinikos įkurtuvių Kaune nepraleido ir buvusi garsaus atlikėjo žmona Asta Dambrauskienė

Kauno ponios ir ponai turės dar vieną vietą, kur galės puoselėti savo grožį – ketvirtadienį duris atvėrusios „RJ grožio klinikos“ surengtame vakarėlyje dalyvavo būrys kviestinių svečių.
Asta Dambrauskienė ir Gintautas Daunys
Asta Dambrauskienė ir Gintautas Daunys / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prancūziškas šampanas, vieno kąsnio gurmaniški sumuštiniai, „Moskito Live“ muzikinis projektas, gėlėmis dekoruoti stalai – visa tai tapo grožį puoselėjančios įstaigos atidarymo akcentais.  Greta klinikos, kurioje nebūtų sutilpę keli šimtai kviestinių svečių, buvo patiestas raudonas kilimas, pastatyta palapinė, įrengti šildytuvai.

„Daugiau niekada nesutiksiu, kad veiksmas tokiu vėsiu oru vyktų kieme“, – sakė renginį vesti apsiėmęs stilistas Mantas Petruškevičius, atsiprašydamas damų už tai, kad joms vis teko trinti stingstančias rankas. 

Tarp svečių sukiojosi ir seniai viešuose vakarėliuose matyta, prieš penkerius metus skaudžias ir skandalingas skyrybas su dainininku Romu Dambrausku išgyvenusi odontologė Asta Dambrauskienė. Ją į klinikos atidarymo šventę atlydėjo naujas draugas Gintautas Daunys. (Romas Dambrauskas neseniai TV laidoje prisipažino už Atlanto sukūręs naują šeimą.)

Įkurtuvių vakaro taip pat nepraleido verslininkai Inga ir Darius Budriai, renginių ir vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė su vyru, plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu, aksesuaru dizainerė Inga Petrikaitė, verslininkas Raimundas Petrikas, menininkė Jolanta Šmidtienė, advokatė Raimonda Kazlauskienė, radijo stoties „Kelyje“ savininkas Arvydas Grybauskas. 

Naujoje grožio oazėje bus atliekamos puoselėjančios ir gydomosios procedūros. Artimiausiu metu įstaigoje viešės ir su Holivudo žvaigždėmis dirbantis plastikos chirurgas Rimtas Marcinkus. Tie, kas iš anksto užsiregistruos, galės pasinaudoti ir bent kartą per mėnesį Kaune dirbsiančio stilisto Kęstučio Rimdžiaus paslaugomis.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Alesia Litvinionok su vyru Artūru
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Alesia Litvinionok su vyru Artūru

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito