Į gurmanišką vakarą atvyko aktorė Gražina Baikštytė, dainininkai Algis ir Valdemaras Frankoniai, dizainerė Jolanta Talaikytė, verslininkės Jolanta Mikalajūnienė ir Diana Ročienė, restoranų savininkai, virtuvės šefai ir someljė iš visos Lietuvos.
Šį vakarą Lietuvoje inicijavo ir jį vedė žinomas renginių vedėjas bei režisierius Giedrius Gustas. „Šiuo renginiu norėjau paskatinti atrasti tik aukšto lygio vyno kultūrą“, – po renginio sakė G. Gustas.
Vyno ūkio „Chateau de Gragnos“ produkcija ne kartą buvo įvertinta geriausių Prancūzijos someljė, pelniusi apdovanojimų kasmet lapkričio mėnesį Monake vykstančiose Monte Carlo gastronomijos dienose. Dėka kruopštaus ir nuoseklaus vynuogių auginimo bei vyno gamybos proceso, šie vynai atitinka ekologiško vyno standartus. Didelis dėmesys skiriamas vyno pakuotei: gėrimas išpilstomas i šiuo metu rinkoje bene kokybiškiausius butelius, užkemšamas originaliu ąžuolo kamščiu. Vyno gamybos technologija yra patikėta „Dubernet“ laboratorijai, kuri jau daugybę metų dirba Rothschildų vynų imperijai. Tad Nathalie Julien atidavusi gamybos procesą į šios nepriekaištinga reputacija garsėjančios laboratorijos rankas jaučiasi rami ir užtikrinta dėl ūkyje gaminamo vyno kokybės.
Specialiai šiam renginiui baro „Trinity“ virtuvės šefas Dalius Aleksiejevas paruošė prie pristatomų vynų tinkančius patiekalus: keptą antienos krūtinėlę, lašišos sašimi ir kt.