Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyva muzikos legenda Rodas Stewartas sugrįžta į Lietuvą: surengs vienintelį koncertą

Legendinis dainininkas ir dainų autorius, du kartus įtrauktas į „Rock & Roll“ šlovės muziejų, Rodas Stewartas sugrįžta į Lietuvą. Ikoniškasis atlikėjas pasirodys Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 23 d. kur surengs nepamirštamą vakarą su jo garsiausiais hitais, kurie skamba jau daugiau nei penkis dešimtmečius.
Rodas Stewartas
Rodas Stewartas / Denise Truscello nuotr.

Rodas Stewartas koncertuose skamba garsiausi hitai iš jo daugiau nei 50 metų trunkančios karjeros, o gerbėjai bei kritikai neabejotinai laiko šią gastroles viena iš tų, kurias tiesiog būtina pamatyti. Koncerto metu skambės tokie hitai kaip „You Wear It Well“, „Maggie May“, „Da Ya Think I’m Sexy“, „The First Cut is the Deepest“, „Tonight’s the Night“, „Every Picture Tells A Story“, „Infatuation“, „Forever Young“, „Ooh La La (I Wish That I Knew What I Know Now)“, „Young Turks“, „Have I Told You Lately That I Love You“, „Rhythm of My Heart“, „Broken Arrow“ ir „Forever Young“.

Denise Truscello nuotr./Rodas Stewartas
Denise Truscello nuotr./Rodas Stewartas

Rodas Stewartas, kuris daugiau nei 50 metų džiugina klausytojus, nesiruošia sulėtinti tempo. 2024 metais atlikėjas išleido savo 33-ąjį studijinį albumą Swing Fever, kuris yra bendras darbo vaisius su Jools Holland ir jo Rhythm & Blues Orchestra (Warner Records). Po turų po Aziją ir Europą, Stewart užbaigė rekordinį 13 metų trunkantį pasirodymų ciklą Las Vegase „Rod Stewart: The Hits“. Nuo 2025 metų kovo iki birželio mėnesio jis sugrįš į „Caesars Palace“ Las Vegase su šou „The Encore Shows“, kuriame be didžiausių hitų gerbėjų laukia ir daug siurprizų.

Ne paslaptis, kad Rodas Stewartas yra vienas iš geriausiai parduodančių muzikos atlikėjų istorijoje – jo sąskaitoje daugiau nei 250 milijonų įrašų visame pasaulyje. Jo unikalus balsas, stilius ir kūryba aprėpia įvairius muzikos žanrus – nuo roko ir folko iki sielos, R&B ir Didžiosios Amerikos dainų knygos (The Great American Songbook). Tai vienas iš nedaugelio atlikėjų, kurio albumai sulaukė didelės sėkmės kiekvieną dešimtmetį. Rord Stewart yra pelnęs daugybę prestižinių apdovanojimų, įskaitant du „Rock & Roll“ šlovės muziejaus apdovanojimus, ASCAP įkūrėjo apdovanojimą už dainų kūrybą, ,,GRAMMY‘‘ gyvenimo nuopelnų apdovanojimą, o 2016 metais jam buvo suteiktas riterio titulas ir sero vardas.

Michael Sherer nuotr./Rodas Stewartas
Michael Sherer nuotr./Rodas Stewartas

Bilietus į Rodo Stewarto koncertą visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo trečiadienio (spalio 9 d.) 10 val. ryto. Nuo spalio 8 d. (antradienio) įsigyti bilietus į renginį galės ir „Live Nation Lietuva“ klubo nariai. Užsiregistruoti į „Live Nation Lietuva“ klubą galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas