Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoristas Justinas Jankevičius startui „Žvaigždžių duetuose“ pasirinko Egidijaus Dragūno parodiją

Antradienio vakarą LNK studijoje įvyko pirmosios šeštojo LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ sezono laidos filmavimas. Jame ne itin sėkmingu debiutu galėjo pasidžiaugti humoristas Justinas Jankevičius ir atlikėja Liepa Mondeikatė.
Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikatė
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

J.Jankevičius ir L.Mondeikaitė scenoje įsikūnijo į skandalistą Egidijų Dragūną ir dainininkę Mią. Su E.Dragūnui būdinga maniera humoristas kreipėsi į publiką.

„Aš atvykau čia, į Vilkaviškio kultūros namus, kad padaryčiau patį geriausią šou, kokį esate matę“, – kalbėjo J.Jankevičiaus personažas.

Dainos metu Mia tariamai ėmė konfliktuoti su E.Dragūnu, kol galiausiai J.Jankevičiaus personažas išrėžė „nebenoriu čia jums dainuoti“, sviedė į publiką mikrofoną ir nulipo nuo scenos.

„Stabdom fonogramą! Egi, tu man sumokėsi?“ – bėgdama J.Jankevičiui-E.Dragūnui iš paskos rėkė L.Mondeikaitės įkūnijama Mia.

Tačiau ši parodija nebuvo suprasta „Žvaigždžių duetų“ komisijos narių. Gediminas Zujus pastebėjo, kad ši parodija nebuvo kokybiška, o duetas ne kartą suklupo atlikdamas šį kūrinį, todėl skyrė mažą pažymį.

„Dovanokit, nelabai suprantu tokių dalykų“, – nesupratusi pasirodymo liko ir kita komisijos narė Dalia Teišerskytė.

VIDEO: Zvaigzdziu duetai 6 Justinas Jankevicius

„Sveiki atvykę į beprotnamį, bet mes esame ne iš to kaimo, mūsų humoro antena suderinta kitais dažniais. Galbūt tai buvo ne ta daina prisistatymui ir šios šventės pradžiai. Buvo juokinga pirmas dvi sekundes“, – dueto pasirodymą kritikavo Vytautas Juozapaitis.

Komisijos kritikos sulaukęs J.Jankevičius neatrodė nusiminęs ir toliau šmaikštavo. Laidos vedėjo Rolando Vilkončiaus paklaustas, kas bus dėl to, jog pasirodymo metu jo paleistas mikrofono stovas sužalojo dvi moteris ir vieną vyrą, humoristas atsakė E.Dragūno balsu.

„Aš koncertų metu užsikaliau tiek babkių, kad galėčiau čia visus sužaloti ir dar man liktų apmokėjus“, – publiką kvatoti privertusią frazę išrėžė J.Jankevičius.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Filmavimo akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai