Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į gimtąjį Jurbarką grįžęs Vytenis Partikas sako išgyvenantis pragarą: kreipėsi į policiją

Įveikusi 450 kandidačių, perėjusi masinę atranką, išėjusi į finalą ir nugalėjusi superfinale, šį trečiadienio vakarą eteryje pasirodys naujoji KK2 vedėja Viktorija Vaičaitė. Ji pristatys ir istoriją apie Vytenį Partiką, kuris grįžęs į gimtinę išgyveno tikrą pragarą.
Vytenis Alex Partikas
Vytenis Alex Partikas / Asmeninio archyvo nuotr.

Šiandien pagaliau išsipildys Viktorijos jos svajonė – ją, vedančią LNK laidą, eteryje išvys ir jos mylima močiutė, gyvenanti JAV. Būtent ji ir paskatino anūkę dalyvauti konkurse, nepamiršti užpildyti anketos ir tikėti savo jėgomis.

Viktorija dėkojo ne tik močiutei, bet ir visai KK2 komandai, kuri patikėjo jai laidos vairą.

KK2 šįvakar ji ves ne tik su Tomu Ališausku. Palydėti naujokės į eterį atvyks ir žiūrovams puikiai žinoma KK2 vedėja Keitė Arai.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija, Tomas, Keitė
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija, Tomas, Keitė

Viktorijai debiutinėje laidoje teks pristatyti net kelias pikantiškas istorijas. Viena jų – apie plaukų stilistą, koloristą, šokėją ir atlikėją Vytenį Partiką, kuris šiomis dienomis išgyvena patį tikriausią pragarą. Vytenis yra persekiojamas ir žiauriai užgauliojamas. Viskas prasidėjo, kai vyras grįžo gyventi į savo gimtą miestą Jurbarką. Gimtinėje jis neva pakliuvo į kito kirpėjo neapykantos epicentrą.

Asmeninio archyvo nuotr./Vytenis Alex Partikas
Asmeninio archyvo nuotr./Vytenis Alex Partikas

„Buvo mano autorinis koncertas, o po jo pasipylė komentarai, kad geriau man nedainuoti, kad atrodau kaip gaidys, kaip, vienu žodžiu, kakariekū ir taip toliau“, – laidoje guodėsi V.Partikas. Vytenis galvoja, kad nuo neapykantos pliūpsnių jį išgelbėti gali tik policija. Įžeidūs komentarai nesiliovė, todėl Vytenis parašė pareiškimą pareigūnams.

Kita laidos istorija – apie ką tik gimtadienio šventę surengusį Žilviną Grigaitį, kurio tikrasis gimtadienis – rugpjūčio 30 dieną. Šventėje, kurioje buvo pristatyta nauja jo vardo papuošalų kolekcija, linksminosi ne tik Lietuvos įžymybės, bet ir draugai iš Australijos.

„Surprise surprise. Taip atsitiko, kad aš esu Lietuvoje, nutaikiau 10 dienų tarpą ir sakiau sau, kad gimtadienį galima švęsti visus metus. Svarbu surasti formatą ir norą, kad vienaip ar kitaip visi susirinktų, ir kadangi po vasaros ruduo, gražusis sezonas, visi grįžom trumpam į Vilnių, tai tarp skrydžių ir tarp kelionių aš esu čia“, – džiaugėsi Žilvinas.

KK2 laida – trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito