Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

I.Martinkėnaitė skiriasi su vyru M.Urbonu: pirmąkart prabilo apie skaudžius gyvenimo pokyčius

Dainininkė, grupės „Šeškės“ narė Ingrida Martinkėnaitė skiriasi su vyru, advokatu Mindaugu Urbonu.
Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Ingrida Martinkėnaitė / BNS nuotr.

Nors gandai apie I.Martinkėnaitės ir M.Urbono santuoką ištikusią krizę sklandė jau seniai, apie tai dainininkė užuominomis prabilo rugsėjo 13-osios LNK laidoje „KK2 penktadienis“. Čia moteris kalbėjo ir apie grupių „69 danguje“ bei „Šeškių“ skandalą.

Kadangi gerbėjams apie žvaigždes būtina žinoti viską ir dar daugiau, laidos vedėjas Tomas Ališauskas klausė, kaip klostosi grupės „Šeškės“ narės Ingridos Martinėnaitės asmeninis gyvenimas, ar ji, kaip ir Karina, yra laimingai ištekėjusi?

„Ir toje srityje pas mane yra pokyčių – ir gan rimtų, ir gan skaudžių. Dėl to negaliu pasidžiaugti kaip Karina. Labai džiaugiuosi už juos, kad jiems viskas gavosi. Man, panašu, nelabai“, – laidoje kalbėjo Ingrida Martinkėnaitė, o po jos savo patirtimis dalijosi ir kita „Šeškių“ narė G.Alijeva.

Portalas Žmonės.lt susisiekė su Ingrida Martinkėnaitė, moteris patvirtino, kad išgyvena skyrybas, tačiau plačiau komentuoti kol kas nenorėjo. Skyrybų procesas dar tęsiasi ir nėra baigtas.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Žmonės.lt primena, kad I.Martinėnaitė ir M.Urbonas vestuves atšoko Indonezijoje 2016-ųjų lapkričio 10 dieną.

Tiesa, civilinę santuoką pora Lietuvoje įteisino gruodžio 21-ąją. Taip pat slapta – apie jų planus žinojo tik artimiausi poros draugai ir bičiuliai.

„Nenorėjome dėmesio. Tai mūsų šventė, todėl apie ją per daug niekam nepasakojome“, – tąkart portalui 15min sakė Ingrida.

Ingrida yra pasakojusi, kad jų pažintis su Mindaugu prasidėjo grupės „69 Danguje“ susikūrimo metais. Juos supažindino tuometinis grupės vadybininkas Egmontas Bžeskas. Tačiau minčių apie kokius nors santykius tada dar nebuvo – juk tuo metu ji buvo ištekėjusi.

„Buvome tik pažįstami, todėl jokios meilės nejautėme, vėl susitikome jau po skyrybų – bendrauti pradėjome praėjus kokiems 6 ar 7 metams. Ir taip nutiko, kad įsimylėjome. Tada ir susituokėme“, – kalbėdama su 15min prieš keletą metų prisiminė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas