Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Martinkėnaitė su vyru Mindaugu mini 4-ąsias vestuvių metines: atšvęsti tikėjosi reikšmingoje vietoje

Atlikėja Ingrida Martinkėnaitė-Urbonė (42) su vyru Mindaugu Urbonu mini 4-ąsias vestuvių metines. Ir nors iš pradžių jie buvo tik bičiuliai, o pažinties pradžioje Ingrida buvo ištekėjusi, tačiau įveikusi likimo išbandymus, pora po daugelio metų įsimylėjo ir laimingai kuria šeima iki šiol.
Ingrida Martinkėnaitė-Urbonė su vyru Mindaugu Urbonu
Ingrida Martinkėnaitė-Urbonė su vyru Mindaugu Urbonu / Asmeninio albumo nuotr.

Ingrida pasakoja, kad pažintis su Mindaugu prasidėjo grupės „69 Danguje“ susikūrimo metais. Juos supažindino tuometinis grupės vadybininkas Egmontas Bžeskas. Tačiau minčių apie kokius nors santykius tada dar nebuvo – juk tuo metu ji buvo ištekėjusi.

„Buvome tik pažįstami, todėl jokios meilės nejautėme, vėl susitikome jau po skyrybų – bendrauti pradėjome praėjus kokiems 6 ar 7 metams. Ir taip nutiko, kad įsimylėjome. Tada ir susituokėme“, – prisimena atlikėja.

Ingrida neslepia, kad kaip ir visuose santykiuose pasitaiko ir emocingesnių dienų, tačiau abu įdeda pastangas puosėlėjant gražią santuoką.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė-Urbonė su vyru Mindaugu Urbonu
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė-Urbonė su vyru Mindaugu Urbonu

„Įsivažiavome būdami tikrai brandaus amžiaus. Kiekvienas su savo gyvenimišku bagažu. Man patinka jo pareigingumas, atsakomybės. Šalia jo jaučiuosi kaip už tvirtos sienos – saugiai. Tas man ir patinka. Vyrui, manau, irgi svarbu, kad šalia esanti moteris jaustųsi saugiai“, – apie santuoką su Mindaugu kalba Ingrida.

Ir apskritai atlikėja į santykius, pačią santuoką žiūri ne tik kaip į vienpusį įsimylėjimą ar aistrą. Jos manymu, tai didelis darbas, kurį dirba abu žmonės, galėdami kartu statyti savo šeimą.

„Kai kiekvieną dieną kažką padarai gero dėl savo šeimos, po truputį kuriasi ir jos tvirtumas, gerovė. Ar tai būtų mini vakarienė, ar nupirkta gėlių puokštė, išvyka, jaukus pasisėdėjimas prie televizoriaus, stebint gerą filmą“, – mintimis apie šeimą dalijasi I.Martinkėnaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Prakalbus apie nostalgiškus metus, kai pora vestuves iškėlė Indonezijoje, Ingrida neslepia, kad už viską dabar labiausiai norėtų grįžti į laikus, kai nevaržomai galėjo keliauti.

„Tačiau dabar tai jau būtų neįmanoma. Ir galvoju, kaip gerai, kad spėjome pagyventi, pakeliauti ir kartu susikurti tokius prisiminimus.

Norėčiau grįžti į tą vietą, dieną ir salą, kurioje viskas įvyko. Dabar visi keturi laukiame, kada tik bus saugu keliauti. Nuvyksime ten pat kartu“, – nekantrauja atlikėja.

4-ąsias vestuvių metines šeima turėjo paminėti užsienio šalyje, tačiau dėl susidariusios situacijos minėjimą kuriam laikui nukels.

„Toks tas ir paminėjimas. Vietoj deginimosi pliaže šiais metais izoliuosimės namie. Toliau dirbsim kiekvieną dieną su savo šeima. Kai jau galėsime atšvęsti, tada ir atšvęsime. Dabar tokios visos šventės, paminėjimai, bet galbūt kitais metais tame pačiame pliaže jau būsime su visa šeima“, – viliasi I.Martinkėnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Neseniai antro vaiko susilaukusi I.Martinkėnaitė pasidalijo, kaip pradžiugins savo mamą

TAIP PAT SKAITYKITE: Ingrida Martinkėnaitė su vyru Mindaugu Urbonu susilaukė pirmosios atžalos: porai gimė mergaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas