Tarp susirinkusiųjų buvo galima išvysti verslininkus Antonio ir Asta Meschino, virtuvės šefą Deivydą Praspaliauską, televizijos laidų vedėją ir kulinarę Beatą Nicholson, somelję Urtę Mikelevičiūtę, rašytoją ir žurnalistą Andrių Užkalnį ir kitus.
„Bib Gourmand“ kategorijoje buvo įvertinti restoranai „Gaspar's“, „14 horses“, „Le Travi“ ir „Numan“. Šiuo žymėjimu įvertinamos maitinimo įstaigos, siūlančios kokybišką maistą už puikią kainą.
„Michelin Green Star“ žvaigždė, suteikiama už tvarią veiklą, skirta restoranui „Red Brick“.
Iš viso į „Michelin“ gidą pateko 34 Lietuvos restoranai. Be minėtųjų, tai – „Amandus“, „Apvalaus Stalo Klubas“, „Arrivée“, „Augustin“, „Da Antonio“, „DIA“, „Dine“, „Elven“, „Ertlio namas“, „Fabrikėlis“, „Farmer & The Ocean“, „Gastronomika“, „HeJi“, „Justa Pasta“, „Momo Grill“, „Monai“, „Monte Pacis“, „Pacai“, „Protėviai“.
Gide taip pat atsidūrė „Red Brick“, „Somm“, „Stebuklai“, „Stikliai“, „Telegrafas“, „Uoksas“ ir „Vila Komoda“.
Nė vienas iš Lietuvos restoranų negavo dviejų arba trijų žvaigždžių įvertinimų, skiriamų dar aukštesnės klasės virtuvėms.
Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Evalda Šiškauskienė BNS yra sakiusi, kad šalies maitinimo įstaigų įtraukimas į „Michelin“ gidą turės itin teigiamą įtaką turizmui, pritrauks turtingų atvykėlių.