Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Palangos lenktynes atvykęs Grigaitis išdavė, kokį automobilį vairuoja: tokių Lietuvoje – tik keli

Verslininkas Žilvinas Grigaitis penktadienį Palangos paplūdimį iškeitė į azartiškesnę veiklą. Jis apsilankė 25-ųjų „Aurum 1006 km“ lenktynių treniruotėje. Tiesa, pajūryje vyras leidžia savo vasarą, todėl trumpai papasakojo, kaip sekasi suderinti gyveną Lietuvoje ir užsienyje bei atkirto kurortą vis kritikuojantiems aštrialiežuviams.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Palangoje vasarai apsistojęs verslininkas Žilvinas Grigaitis saulėtą penktadienio popietę leido Palangos „Aurum 1006 km lenktynių“ treniruotėje. Kalbėdamas su Žmonės.lt jis prasitarė, kad šiais metais palaiko „Lamborghini Huracan ST“ komandą.

„Lenktynėse stengiuosi būti jau daugiau nei dešimt metų. Visada, kai tik esu Lietuvoje, apsilankau. Man įdomu pasižiūrėti, kas keičiasi, kas gerai, kas blogai. Svarbu žinoti, kokios komandos dalyvauja ir kokie automobiliai dominuoja. Pats daugiau nei dvidešimt metų buvau susietas su F-1 ir stebėjau lenktynes. O šis renginys vienintelis Baltijos valstybėse, kuris bent jau panašus į ten patiriamą adrenaliną. Man patinka stebėti, kaip greitis ir adrenalinas užvaldo Palangą“, – sakė Ž.Grigaitis.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žilvinas Grigaitis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žilvinas Grigaitis

Žinomas vyras neslėpė, kad įnirtingai palaikant savo komandą kartais išmuša ir prakaitas. Juk lenktynių baigtis visuomet nenuspėjama.

„Per kokį fast drivą ar komandai patekus į kokią nedėkingą situaciją, kam nors sugedus, tikrai išmuša prakaitas. Sunku emocijas suvaldyti ne tik tiems, kurie yra prie vairo, bet ir visiems žiūrovams. Juk čia būna visko, bet rytoj visada yra kita diena, o po metų ir vėl lenktynės“, – pozityvumo neslėpė Žilvinas.

Pasiteiravus, ar matant tiek greitų ir gražių automobilių Ž.Grigaitis išsirinko ir tokį, kurį norėtų vairuoti pats, vyras atkerta, jog pavydėti sportininkams netenka – savo svajonių automobilį jis jau turi.

„Aš turiu savo svajonių automobilį ir jį vairuoju. Jis yra kolekcinis, iš limituotos kolekcijos. Esu juo labai patenkintas ir galiu visiškai ramiai žiūrėti į kitus. Tai italų dizaino namų rekonstruotas kabrioletas, o jų – tik keli Lietuvoje. Džiaugiuosi „Fiat 124 Spider Abarth Limited Edition“, – Žmonės.lt atskleidė verslininkas.

Gamintojų nuotr./Fiat 124 Spider Abarth Limited Edition
Gamintojų nuotr./Fiat 124 Spider Abarth Limited Edition

Žilvinas prasitarė, kad į Palangą jį atviliojo ne tik lenktynės. Kurorte vyras tikisi pabūti iki pat rugsėjo. Tiesa, iš čia jis skraido ir į kitus Europos miestus.

„Iš čia darbo reikalais skraidau visur, kur man reikia. Palanga puikiai įsipaišo į mano vasaros perspektyvą. Jei man reikia kur nors nuvykti dėl darbo, ar kokį gimtadienį švęsti – nėra jokios problemos nusigauti iki Mykolos, Marbeljos ar Paryžiaus olimpiados“, – teigė pašnekovas.

Pasiteiravus, ar šie skrydžiai vykdomi su privačiu lėktuvu, Žilvinas nusijuokia, kad kol kas dar ne. Tikina, kad Europos kurortus pasiekia skrisdamas per Rygą ar Kopenhagą. O prakalbus apie kritiką Palangai, Ž.Grigaitis atkerta, kad Palanga kiekvienais metais keičiasi tik į gerą.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žilvinas Grigaitis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žilvinas Grigaitis

„Aš visada sakau, kad Palanga turi labai daug veidų ir išraiškų. Ją reikia pažinti. Visada yra kritikuojančių, nelaimingų ir nepatenkintų, bet Palanga keičiasi. Ji vis labiau panašėja į kurortą, kuris prilygsta tiek Sopotui, tiek Gotlando salai. Tikiu, kad per kelerius metus čia atsidarys pasauliniai vardiniai viešbučiai. Tikrai nesakau, kad Palanga turi būti Marbelja ar Ibisa, nes ji turi savo unikalumą. Aš matau, kad čia ir kokybė, ir paslaugos gerėja“, – tikino Žilvinas.

Verslininkas neabejoja, kad daug kas priklauso ir nuo pačių žmonių nusiteikimo. Pasak Žilvino, tik atsipalaidavus pavyks švęsti gyvenimą.

„Linkiu gerai praleisti laiką, žinoti, ko nori, ir gerai padaryti namų darbus, kur eiti valgyti, kur leisti laisvalaikį. Taip pat svarbu tiesiog atsipalaiduoti, o ne galvoti apie kažkokius neigiamus dalykus. Atvažiuojate švęsti gyvenimo? Tai švęskite jį, o ne trumpinkite sau jį“, – Žmonės.lt sakė Žilvinas Grigaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas