Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Puzaraitė su vyru paminėjo pažinties metines: per 13 metų pirmą sykį nepaisė tradicijos

Atlikėjos Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir Roko Čepononio namuose – ypatinga šventė: pora mini savo pažinties metines. Visgi šie metai, kaip jau įprasta, daugeliui sujaukė planus, tarp jų – ir atlikėjai Irūnai. Pirmą sykį per 13 metų jai su vyru teko nepaisyti šventės tradicijos.
Irūna Puzaraitė Čepononienė
Irūna Puzaraitė Čepononienė / „Ald foto“ nuotr.

Naujienomis apie tai, kad mini pažinties metines, Irūna pasidalijo socialiniame tinkle. Čia pat ji prisegė ir kalėdinės fotosesijos kadrus, sulaukusius daugybės komplimentų.

15min susisiekus su atlikėja, ši pasakojo dar nežinanti, kaip teks paminėti progą. „Dar vyras iš darbo negrįžo, gal ir minėsim kažką, jei bus jėgų“, – nusijuokė ji.

Na, bet vieną dalyką ji žino gerai – kad šventė nebus tokia, kokia buvo jau 13 metų. „Paprastai mes su draugais turėjome tradiciją: kiekvienų metų gruodžio 22 dieną darydavome teminius vakarėlius. Būtent tokiame vakarėlyje su vyru ir susipažinome.

O šiemet nepavyks nei paminėti, nei susitikti... Ir taip bus pirmą kartą per visą šį laikotarpį. Aišku, laikui bėgant žmonės atisisijodavo, juk žmonės ir šeimas sukūrė. Apsikritai, kai ši tradicija prasidėjo, buvome labai jauni“, – pasakojo Irūna.

Asmeninio albumo nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė
Asmeninio albumo nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė

15min primena, kad su savo išrinktuoju, kariškiu Roku Čepononiu, I.Puzaraitė susituokė 2016-ųjų birželį. Pirmiausia pora įregistravo santuoką Druskininkų santuokų rūmuose, tą pačią dieną jiedu susituokė ir Liškiavos bažnyčioje.

Kad svajoja apie šeimos pagausėjimą, I.Puzaraitė 15min sakė jau kone iškart po vestuvių. „Planų turiu gražių, bet nežinau, kaip viskas bus. Tikrai svajoju apie šeimos pagausėjimą. Kad būtų pagaliau... Pirmenybę noriu teikti šeimai, o ne darbui“, – kalbėjo žinoma moteris.

2017-ųjų liepą šeima susilaukė sūnaus, berniuką jiedu nusprendė pavadinti itin retu Toro vardu, o 2019-ųjų rugsėjį pasaulį išvydo antroji poros atžala – mergaitė Glorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas