Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sportinės kolekcijos pristatymą atvykusi A.Grigaliūnienė: „Treneris mane prijaukino prie sporto“

Saulėtą trečiadienio popietę Vilniuje pristatyta nauja „Audimo“ ir „Kristi Andress“ kolekcija. Renginyje sutikta komunikacijos agentūros „Olive“ vadovė Agnė Grigaliūnienė prisipažino, kad jos draugystės pradžia su sportu ir treniruokliais buvo nelengva, bet daug žadanti.
Agnė Grigaliūnienė, Kristina Kalinauskaitė, Indrė Morkūnienė
Agnė Grigaliūnienė, Kristina Kalinauskaitė, Indrė Morkūnienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dažnas sporto salės duris praveria tik artėjant pavasariui arba kai sunku įlįsti į mėgstamus džinsus. Agnė Grigaliūnienė sportuoti pradėjo dėl geresnės sveikatos.

„Jau galiu sakyti, kad myliu sportavimą. Turiu nuostabų trenerį Paulių Velaikį, kuris mane prijaukino prie sporto. Jau ne vienerius metus lankau ir asmenines, ir daugiafunkcines treniruotes. Jos patinka dėl to, kad mane sveikatina, vyksta labai greitai, apie pusvalandį, ir vienu metu dirba labai daug raumenų grupių“, – apie lankymąsi sporto salėje kalbėjo A.Grigaliūnienė.

Renginio „8 minutė“ organizatorių nuotr./Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu
Renginio „8 minutė“ organizatorių nuotr./Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu

Kaip ir kiekviena dirbanti mama ji džiaugėsi, kad per daug laiko neužtrunka sportuodama ir gali savo laiką skirti vaikams.

„Esu iš tų žmonių, kuris į sportą žiūri kaip į normalią, reikiamą kasdienybę, kuri mus, visų pirma, sveikatina. Svarbu, kad tu jaustumeisi laimingas ir sveikesnis. Sportuoti reikia, bet aš nesu iš tų žmonių, kurie dievina sportą ir negali be 10km bėgimo nė dienos. Man yra privaloma sportuoti dėl to, kad būčiau aktyvi, sveikesnė. Paprasčiausiai aš esu linkusi į pilnėjimą, todėl privalau būti fiziškai aktyvi“, – 15min sakė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė

Į sporto salę tris kartus per savaitę užsukanti A.Grigaliūnienė jau gali sakyti, kad sportuoja su malonumu. Tam reikėjo laiko ir trenerio, kuris gerai išmano savo darbą, pažįsta kūno raumenis. Agnė pastebėjo,kad šiuo metu yra labai daug save treneriais vadinančių žmonių, kurie gali daugiau pakenkti nei padėti.

Kol dar dega užsispyrimu ir noru būti sveika, A.Grigaliūnienė apžiūrinėjo naujausią sportinių drabužių kolekciją. „Anksčiau, kai eidavau sportuoti vien todėl, kad parodyčiau naują aprangą sporto klube, labai kreipdavau dėmesį į aprangą. Po antro vaiko gimimo turėjau daug darbo sporto salėje, todėl nebesvarbu buvo tai, ką vilkiu. Dabar man vėl yra faina, kad galiu įsigyti kokį nors dailesnį kostiumėlį“, – šypsodamasi sakė ji.

Trečiadienį vykusiame „Audimo“ ir „Kristi Andress“ kolekcijos pristatyme naujomis sporto madomis taip pat domėjosi Jolanta Talaikytė, Jolita Seredaitė, Austėja Jablonskytė. Renginį vedė Indrė Morkūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas