Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

I.Stonkuvienė pristatė naujieną: šventiniame vakare – bičiulių sveikinimai ir V.Bareikio staigmenos

Rudeniškai šiltą ketvirtadienio vakarą socialinių iniciatyvų autorė, „IS agency“ agentūros įkūrėja Indrė Stonkuvienė pristatė naują namų kvapų kolekciją „Aš myliu save“.

Šie namų kvapai  – pirmasis Indrės Stonkuvienės ir „Candle Family“ bendras projektas. „Tai mūsų ne vienerių metų bendradarbiavimo ir nuoširdžios draugystės išraiška. Šio projekto idėjos ir inspiracijos bendras vardiklis – šeima, meilė ir pasitikėjimas savimi“, – pristatydama kvapus kalbėjo vakaro iniciatorė.  

Pasak Indrės, šiandieniame nesustojančiame įvykių sraute, nuolatiniame skubėjime ir varginančioje rutinoje mes dažnai pametame save ir pamirštame labai elementarius dalykus. „Netgi tokį paprastą ritualą, kaip grįžus į namus ir išsilaisvinus iš veržiančių švarkelių bei sijonų, tobulų aukštakulnių ar tiesiog nepatogių batų, klestelti ant sofos ir ramiai giliai įkvėpti. O įžiebus maloniai kvepiančią žvakę susimąstyti, ne tik apie tai, o kas šiandien vakarienei, bet ir pasvajoti, ko iš tiesų norėtum sau?“, – susirinkusiems maloniai priminė I.Stonkuvienė.

K.Polubinskos nuotr./Indrės Stonkuvienės namų kvapų kolekcijos pristatymas
K.Polubinskos nuotr./Indrės Stonkuvienės namų kvapų kolekcijos pristatymas

Kaip rašoma pranešime spaudai, namų kvapų kolekcijos „Aš myliu save“ produktai skirti būtent tokioms jaukioms ir malonioms poilsio akimirkoms. Šie kvapai kruopščiai kurti Prancūzijos parfumerijos meistrų, pasaulio kvapų sostine tituluojamame Graso mieste. 

„Pagrindinėse kvapų natose harmoningai jungiasi karčiavaisis migdolas, išraiškingos ir gaivinančios citrinos, kartu žaidžiant prabangiam santalui rafinuotos vanilės fone. Prabangus aromatas pripildo erdvę ir kuria ilgai išliekančią neprilygstamą atmosferą, o charakteringu bruožu tapęs rankų darbo lietuviško ąžuolo akcentas – grožį akims“, –  svečiams kalbėdama apie kolekciją pažymėjo namų kvapų prekės ženklo įkūrėja Greta Niciuvienė.

K.Polubinskos nuotr./Indrės Stonkuvienės namų kvapų kolekcijos pristatymas
K.Polubinskos nuotr./Indrės Stonkuvienės namų kvapų kolekcijos pristatymas

Palaikyti Indrės Stonkuvienės susirinko gausus draugų ir žinomų žmonių būrys. Indrę nuoširdžiai sveikino ir jos patys artimiausi –  tėveliai, sesė ir vaikai. Vakaro netikėčiausia staigmena – Indrės mylimojo ir sužadėtinio, atlikėjo bei dainų autoriaus Vido Bareikio išskirtinis pasirodymas.

Ovacijomis bei plojimais pasitikta ir vakaro atlikėja Gabija Lokytė, kuri jau ne pirmą kartą drauge su Indre atliko  moterų pasitikėjimo savimi himnu tapusią dainą „Aš myliu save“. 

Vakarui įsisiūbavus,  publikoje netilo garsus juokas ir klegesys, visi ragavo nuostabias vaišes ir smagiai sukosi šokių aikštelėje drauge su gerai žinomu stilinguoju DJ Mantu Stuk.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas