Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Swan atskleidė, kaip atrado sveiką mitybą: „Neįsivaizduoju savo gyvenimo kitaip“

Socialiniuose tinkluose armiją sekėjų turinti tinklaraštininkė Ieva Swan traukia gerbėjų dėmesį puikia figūra, siūlomomis sveikų patiekalų alternatyvomis bei sporto ir stiliaus patarimais.
Ieva Swan
Ieva Swan / Tomo Petrovskio nuotr.

Jau šį šeštadienį TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ ji teigė atradusi savo sėkmės paslaptį – socialiniai tinklai atspindi jos gyvenimą, o virtualiame pasaulyje ji yra tokia pat, kaip ir realybėje.

Daugybe įvairių veiklų užsiimanti I.Swan laidoje pasakojo, kad jos gyvenimas yra labai įvairus, ir vieną, mylimiausią veiklą, išskirti būtų labai sunku. „Manau, kad socialiniai tinklai puikiai atspindi mano gyvenimą. Aš mėgstu sportuoti, gaminti maistą, o mano receptai dažniausiai būna orientuoti į sveiką mitybą. Domiuosi mada, dirbu stiliste, tad mano gyvenime – visko po truputį“, – šypsodamasi pasakojo žinoma moteris.

Tomo Petrovskio nuotr./Ieva Swan
Tomo Petrovskio nuotr./Ieva Swan

Ieva atviravo apie savo karjeros pradžią bei dalinsis mintimis, kad viskas prasidėjo dar tada, kai socialiniai tinklai nebuvo tokie populiarūs, kokie jie yra dabar. „Tai buvo lyg užklasinė veikla – grįžusi po darbo dalindavausi receptais. Bet, kaip ir prieš 6 metus, taip ir dabar pagrindinės temos išliko tos pačios: sveika mityba, sportas, įvairūs aprangos įvaizdžiai“, – kalbėjo tinklaraštininkė.

Moteris pasakojo, kad sveiką mitybą atrasti jai padėjo dabar jau buvęs vyras. Būtent jis jiems susipažinus parodė Ievai sveikos gyvensenos pusę. „Pradėjau gaminti sveikesnius receptus ir tiesiog nebesustojau. Vis ieškojau naujų ir dabar net neįsivaizduoju savo gyvenimo kitaip“, – pasakojo ji.

Moteris pasakojo, kad mėgsta išbandyti skirtingų pasaulio virtuvių receptus, o ypač jai patinka meksikietiška virtuvė. Daug keliaujanti nuomonės formuotoja pasakojo, kad pasitaikius progai ji niekuomet neatsisako paragauti lankomos šalies tradicinių patiekalų.

„Prieš savaitę lankiausi Sakartvele. Išmėginau tokius tradicinius patiekalus kaip chinkali, chačapuri, charčio sriuba. Maistas labai patiko, žinoma, tačiau tokie patiekalai figūrai nėra labai naudingi. Bet, manau, norint patirti visus svečios šalies malonumus, maistas yra pirmoje vietoje“, – kalbėjo I.Swan.

Pašnekovė prajuokino laidos vedėją Iloną pasakiusi, kad kelionių metu valgymo taisyklių nėra – reikia savęs nevaržyti, o apie grįžimą į ritmą galvoti tik sugrįžus.

Tomo Petrovskio nuotr./Ieva Swan
Tomo Petrovskio nuotr./Ieva Swan

Taip pat Ieva atskleidė, ar mėgsta ragauti naujus patiekalus ir kas, ruošiant maistą, jai yra svarbiausia. „Kol kas nelabai mėgstu eksperimentuoti. Bet, jei lankyčiausi Kinijoje, galbūt, vabaliukų ir paragaučiau. Nesu ta, kuri ragauja viską, ką jai siūlo. Man labai svarbi patiekalo išvaizda. Kad ir kaip tai skambėtų, pirmiausiai aš valgau akimis. Kai gaminu pati, man labai svarbu, jog maistas lėkštėje atrodytų vizualiai gražiai, o ar skanu – sužinosime paragavę“, – juoksėsi žinoma tinklaraštininkė I.Swan.

Kaip atrodo kasdieninė Ievos maisto lėkštė, kokius patiekalus moteris ruoš artėjančioms šventėms bei kas ją įkvėpė rinktis sveiką gyvenimo būdą, visa tai ir dar daugiau pamatysite jau rytoj, kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ šeštadienį, 10 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais