Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Žuolytė atšventė 30-ąjį jubiliejų: 15 kg tortas, „Pikaso“, seksuali suknelė ir atvira išpažintis

Spalio 25 dieną nuomonės formuotoja Inga Žuolytė atšventė 30-ąjį gimtadienį. Žinoma moterį per įspūdingą šventę sveikino ir linkėjimų negailėjo šeima bei draugai. Tuo tarpu pati I.Žuolytė ne tik džiaugėsi švente, tačiau pabrėžė, kad ši sukaktis jai itin reikšminga, o praėję metai leido suprasti tai, kas jai gyvenime svarbiausia.
Inga Žuolytė
Inga Žuolytė / Stop kadras

Socialiniame tinkle „Instagram“ populiari nuomonės formuotoja paviešino jaukų vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip gimimo dienos proga ją sveikina vyras bei vaikai.

Įraše ji pasidalijo mintimis apie ateinantį jubiliejų, atskleidė, kokie buvo praėję metai ir tarė svarbius žodžius savo artimiausiems žmonėms.

Įrašu ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Artėjantis 30-metis ir skaičių persivertimas į kitą dekadą šiais metais man tikrai turėjo reikšmės ir emociškai nemenkai padaužė. Metai buvo labai įvairiapusiški. Tokia buvau ir aš. Su visais išgyvenimais ir patirtimi šiemet kaip niekad aiškiai atėjo suvokimas, jog žmonės ir jų suteikiamos pamokos – didžiausia vertybė, kurią gali pasiimti iš gyvenimo. O šie trys vyrai, matomi filmuke, buvo ir yra tie, kurie šiuos metus mane guodė, palaikė ir bandė suprasti tada, kai net aš pati nebesuprasdavau savęs.

Esu dėkinga kiekvienam, kuris prabėgusiais metais vienaip ar kitaip prasisuko kartu mano gyvenimo karuselėje. Esu dėkinga ir sau, jog suprasdama, jog nevisad būdama pakankamai supratinga, nuolanki ar empatiška, vis tiek jaučiu, jog esu mylima bei turiu sukaupusi nemažai žmogiškojo kapitalo. Kažką reiškia, tuos savo 30 gyvenimo metų, vis dėlto, dariau teisingai.

Į ketvirtąją dešimtį žengiu noriai ir užtikrintai, nes tikiu, jog ateinantys metai bus ramesni bei šviesesni. O šis fantastinis ketvertas – kiečiausias dalykas nuveiktas per tuos 30 gyvenimo metų ir net nekonkuruojantis su jokiais kitais pasiekimais“, – rašė I.Žuolytė.

Vėliau ji pasidalijo akimirkomis ir iš įspūdingos šventės. Vaizdo įrašuose matyti, kad gimtadienio atšvęsti susirinko visas būrys I.Žuolytės draugų. Tarp jų buvo galima išvysti ir nuomonės formuotoją Karoliną Meschino.

Visi kartu jie nufilmavo ir linksmą vaizdo įrašą, kuriame laidoja prabėgusius I.Žuolytės metus.

Šventėje koncertavo grupė „Pikaso“ bei atlikėja Eglė Jakštytė-Elley. Prie Eglės scenoje prisijungė ir pati I.Žuolytė bei kartu atliko dainą.

Gimtadienio proga I.Žuolytė pasipuošė įspūdinga raudona suknele bei žaviomis garbanomis. Nuo šventės kaltininkės grožio niekas negalėjo atitraukti akių, tad komplimentai skriejo ne tik šventės metu, bet ir socialiniuose tinkluose.

Nuomonės formuotoja žvakutes pūtė ant įspūdingo dydžio torto, kuris svėrė net 15 kilogramų, o jam įnešti į salę prireikė net kelių vyrų. Tiesa, kaip teigė I.Žuolytė didžioji jo dalis buvo butaforinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai