Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

I.Prudnikovaitė ir J.Milius gimtadienius švęs tą pačią dieną, bet atskirai

Geri draugai, scenos partneriai Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius savo gimtadienius švenčia kelių dienų skirtumu. Tačiau scenoje gimimo dieną sutikti įpratę buvę muzikos projekto „Triumfo arka“ dalyviai šįkart ras laiko ir savo šventei. Daugiau nei draugais spaudoje ne kartą vadinti Ieva ir Milius teigė švęsiantys atskirai, bet vienas kitą būtinai pasveikinsią.
Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius
Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius / D.Bagursko nuotr.

Gimtadienis – užmiestyje, pirtyje

Dainininkas, grupės „Suol Stealer“ vokalistas Jeronimas Milius teigia gimtadienius švenčiantis retai: kartais tam nėra sąlygų, kartais – noro. „Keli paskutiniai gimtadieniai buvo koncertuose, darbe. Tikiuosi, netaps tradicija šią šventę pasitikti dainuojant“, – šyptelėjo vaikinas.

Gimimo dieną J.Milius su draugais ketina pažymėti išvakarėse, šeštadienį. Dainininko planuose – šventė geriausių draugų rate užmiestyje, pirtyje, garuojančiame kubile lauke. Kadangi Jeronimas ketina švęsti kartu su kitu tą patį savaitgalį gimusiu pažįstamu, bendrą abiejų gimtuvininkų kompaniją sudarys daugiau nei 20 žmonių. 

„Šiemet sugalvojau, kad reikia atšvęsti. Dabar kuo toliau, tuo labiau visi draugai užsiėmę, vis rečiau pasimatome, todėl pamaniau, kad galima pasinaudoti tokia proga ir susitikti su seniai nematytais draugais“, – priežastį, kodėl šiemet nusprendė paminėti šią šventę atskleidė 25–tąjį gimtadienį švęsiantis atlikėjas.

Žmogui visados visko negana, bet tobulybės pasaulyje nėra. Tačiau praėję metai buvo išties sėkmingi. Man šiuo metu viskas sekasi ir aš esu labai laiminga.

Praėję metai džiugina abu

Paklaustas, ar praėjusiais metais liko neįgyvendintų svajonių, J.Milius atsakė, kad viskas sekasi lyg pagal planą. „Kiekvieni metai atneša netikėtumų. Aš tiesiog džiaugiuosi, kad visi reikalai juda ta kryptimi, kuria aš ir noriu, kad jie judėtų. To man ir užtenka“, – teigė muzikos atlikėjas.

Penktadienį – 26–tasis operos solistės I.Prudnikovaitės gimtadienis. Šiluma scenoje vienas kitam spinduliavę ir savo santykius apibūdinę kaip „draugiškai kūrybiškus“ Ieva ir Jeronimas rengiasi pasveikinti vienas kitą su gimtadieniu, tačiau švęsti kartu neketina.

„Pasveikinti Ievą tikrai žadu, tik ar pavyks ją pamatyti artimiausiu metu?.. Žiūrėsim“, – tarė dainininkas.

Ieva taip pat ketina pasveikinti savo bičiulį Jeronimą, o paklausta apie savo svajones teigė esanti viskuo patenkinta. „Žmogui visados visko negana, bet tobulybės pasaulyje nėra. Tačiau praėję metai buvo išties sėkmingi. Man šiuo metu viskas sekasi ir aš esu labai laiminga“, – džiaugėsi I.Prudnikovaitė.

Lietuvoje – šventimo maratonas

Vėlų ketvirtadienio vakarą solistė išskrido į Vokietiją – penktadienį ji dainuos kompozitoriaus Georgo Frydricho Hendelio spektaklyje „Semelė“. Gimtadienį Ieva sutiks scenoje, tačiau po jo su draugais simboliškai šventę visgi paminės.
 
„Taip sutapo, kad šiandien aš turiu pasirodyti spektaklyje, bet manau, kad po jo bus proga truputį pasėdėti su draugais lietuviais, o rytoj parskrisiu į Lietuvą ir pradėsiu šventimo maratoną“, – juokėsi Ieva.

Operos solistė teigia, kad tai ne pirmas kartas, kada gimimo dieną pasitinka būdama scenoje:„Gimtadienio per daug nesureikšminu, darbas lieka darbu ir nelabai galiu rinktis, kada dirbti, o kada ne. Dabar nepamenu, bet man regis kad porą kartų mano gimtadienis taip ir liko nepažymėtas. Kada nėra nuotaikos švęsti, tada ir nereikia. Pastebėjau, kad geriausia švęsti nieko neplanuojant, ekspromtu ir improvizuojant“, – teigė I.Prudnikovaitė.

Ievos mama pianistė Nijolė Ralytė teigia, kad į šeštadienį Lietuvą sugrįžusios dukros laukia didelė staigmena – šventė, kurioje panoro dalyvauti daugybė Ievos draugų. „Jai nežinant gimtadienyje bus daug jai mielų draugų. Bus ir giminaičiai, krikšto tėvai, geriausi jos draugai...“ – teigė N.Ralytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas