Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ibizoje gyvenanti verslininkė Gintarė Dapkutė Rodriguez: „Jeigu jos gali, kodėl aš ne?“

„Būdamas elektriku vyras mane vis nusiveždavo į tas prabangias vilas. Eidavau į tas vilas, vertas daug milijonų, matydavau tas gražias poras, šeimas, matydavau, kad kitos moterys yra mano amžiaus ar truputėlį vyresnės, ir man kildavo klausimas: jeigu jos gali, kodėl aš ne? Sakydavau: kuo jos geresnės už mane, ką jos daro gyvenime kitaip, kad gali gyventi didžiulėje viloje, o mes su Pablo gyvenam trijų kambarių bute ir mums priklauso tik vienas kambarys?“ – iš savo namų Ibizoje pasakojo verslininkė Gintarė Dapkutė Rodriguez.
Gintarė Dapkutė Rodriguez
Gintarė Dapkutė Rodriguez / LNK nuotr.

Dvyliktus metus Ispanijai priklausančioje Ibizos saloje gyvenančiai lietuvei, 37-erių Gintarei Dapkutei Rodriguez galėtų pavydėti daugelis. Jai ir jos vyrui, 42-ejų urugvajiečiui Pablo priklauso viena didžiausių įmonių saloje, atliekanti elektros ir santechnikos instaliacijos darbus, pora stato ir įspūdingas, milijonus eurų kainuojančias vilas privatumo ir ramybės ištroškusiems turtuoliams.

Šeima valdo ir populiarius restoraną bei kepyklą, o naujausias jų pirkinys – laivas. Negana to, savo malonumui ėmusi organizuoti asmenines šventes Ibizoje, Gintarė tapo viena garsiausių ir geriausiai apmokamų renginių organizatorių saloje.

LNK nuotr./Gintarė Dapkutė Rodriguez
LNK nuotr./Gintarė Dapkutė Rodriguez

Ibiza dažniausiai siejama su audringu naktiniu gyvenimu, klubais ir vakarėliais iki paryčių grojant garsiausiems pasaulio didžėjams... Ispanijai priklausanti Balearų salyno pietvakariuose esanti Ibiza, apsupta Viduržemio jūros, iš tiesų gali pasirodyti rojaus kampeliu žemėje. Žmonės čia visą laiką šypsosi, šiluma lepina net tuomet, kai Lietuvoje spaudžia šaltukas, o balto smėlio paplūdimiai, skalaujami žydro vandens, džiugina akis.

LNK nuotr./Gintarė Dapkutė Rodriguez
LNK nuotr./Gintarė Dapkutė Rodriguez

Sala, pasak Gintarės, turi ne vieną veidą. Ji atvirauja – pragyventi Ibizoje brangu, ypač sezono metu, tuomet kambarys gali kainuoti nuo 1000 iki 1500 eurų, o, pavyzdžiui, padavėjo atlyginimas apie 2000, na, dar, žinoma, arbatpinigiai.

„Tai nėra vieta, į kurią verta važiuoti gerai užsidirbti, nes prasimušti Ibizoje labai sunku, bet čia yra daug darbo galimybių ir kaip visur – tie žmonės, kurie stengiasi, kurie daug dirba, tiems ir pavyksta“, – „Nuo... Iki...“ laidoje pasakojo Gintarė.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadieniais, 20.00 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito