Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Mackevičienė: darbas biure – nepalyginamas su darbu iš namų

Ieva Mackevičienė, skaitmeninio turinio kūrėja ir nuomonės formuotoja, šį sezoną dar ir tapusi „Lietuvos balso“ komandos nare, naujų projektų vystymui pasirinko „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių centrą, įsikūrusį Vilniuje, Gedimino pr. 9, G9 prekybos centro viršutiniame aukšte. Žinoma moteris teigia, kad darbas biure – nepalyginamai produktyvesnis už darbą namuose, kartu padedantis ir subalansuoti gyvenimo ritmą.
Ieva Mackevičienė
Ieva Mackevičienė / A. Gricajevos nuotr.

Startuojant naujiems projektams prireikė tinkamos erdvės darbui

Pasak Ievos Mackevičienės, šiuo metu jos gyvenimo ritmas – ypatingai įtemptas. „Startuoja nauji projektai, o kartu su tuo auga ir komanda. Būtent dėl to atsirado profesionalaus biuro poreikis“, – dalinasi I. Mackevičienė.

Pagrindiniai kriterijai biurui buvo Vilniaus miesto centras – komfortiška vieta su galimybe patogiai pastatyti automobilį bet kuriuo dienos laiku, taipogi didelis pasirinkimas erdvių susitikimams, renginiams.

Taip pat svarbus buvo sutarties lankstumas ir galimybė keisti darbo vietų skaičių. „Esame pokyčių stadijoje, tad mums buvo ypatingai svarbu be rizikos turėti lengvas sąlygas didinti biurą, startuojant naujiems projektams ir prisijungiant naujiems kolegoms, arba, esant poreikiui, optimizuoti“, – teigia nuomonės formuotoja.

A.Gricajevos nuotr./Ieva Mackevičienė
A.Gricajevos nuotr./Ieva Mackevičienė

Biuro pasirinkimą lėmė ir gyvenimo balanso poreikis

Nuo pandemijos pradžios dauguma žmonių, persikėlusių dirbti iš namų pastebėjo sutrikusį darbo – gyvenimo balansą. I. Mackevičienės teigimu, darbas namuose ištrina ribą tarp namų ir profesinės veiklos, tad biuras norint dirbti kokybiškai yra būtinas.

„Dirbdama namuose supratau, kad tikrai to nebenoriu – dirbant ofise rezultatas pasiekiamas daug greičiau. Tiesą sakant, per kelias valandas darbo biure, padariau daugiau, nei per dieną namuose“, – pasakoja I. Mackevičienė.

Komfortiškus biurus renkasi vis daugiau verslų ir žmonių

„Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovė Lietuvoje Laura Panovienė teigia, kad komfortiška darbo erdvė tampa vis didesniu prioritetu. „Prasidėjus pandemijai, darbas iš namų atrodė kaip privalumas, tačiau šiandien situacija yra kardinaliai pasikeitusi – žmonės stengiasi ištrūkti iš namų aplinkos, ieško ramios ir patogios vietos produktyviam darbui“, – teigia L. Panovienė.

A. Gricajevos nuotr./„Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovė Lietuvoje Laura Panovienė ir Ieva Mackevičienė
A. Gricajevos nuotr./„Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovė Lietuvoje Laura Panovienė ir Ieva Mackevičienė

Biuras ar darbo vieta bendradarbystės erdvėje, „Workland“ vadovės teigimu, tampa labai dažnu pasirinkimu tiek tarp laisvai samdomų darbuotojų, mažų verslų, tiek tarp didesnių prekinių ženklų, tarptautinių kompanijų ar net valstybės institucijų: „Vis daugiau savo veiklas vystančių žmonių įžvelgia „viskas įskaičiuota“ biuro naudas, kuomet atvykus į darbo vietą ne tik pakeičiama aplinka, bet ir gaunama aukščiausio lygio paslauga, kai viskuo – nuo kavos, valymo iki interneto, kopijavimo paslaugų ir administratorės – pasirūpinama už juos“.

„Workland“ nuotr./„Workland“
„Workland“ nuotr./„Workland“

Pasak L. Panovienės, „Workland“ siūlomi paslaugų paketai atitinka praktiškai visus poreikius. „Siekiantiems privatumo sau ar komandai, galime pasiūlyti nuo 1 iki 80 ir daugiau darbo vietų privačius biurus geriausiose miesto lokacijose. O norintiems tiesiog ramios, komfortiškos darbo vietos, galima rinktis narystes bendradarbystės erdvėje. Be to, nebūtina darbo vietą nuomotis ilgam laikotarpiui – siūlome 1 dienos, 10 darbo dienų ar mėnesines narystes pagal kliento poreikius. Biuro sutarčių lankstumas šiuo metu klientų yra labiausiai vertinamas“, – teigia „Workland“ vadovė.

Daugiau apie komfortiško darbo galimybes: www.wrkland.com

„Workland“ nuotr./„Workland“
„Workland“ nuotr./„Workland“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas