Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Algimantas Frankonis vos per plauką išvengė tragedijos: autostradoje trenkėsi į briedį

Iliuzionistas Algimantas Frankonis gali drąsiai švęsti savo antrąjį gimtadienį. Prieš kelias savaites įsigijęs naują automobilį magas Velykų pirmąją dieną autostradoje trenkėsi į netikėtai į kelią išbėgusį briedį. Po stipraus smūgio iš naujos transporto priemonės liko tik metalo laužas, o išgyventas emocijas vyras prilygino baisiausiam košmarui.
Algimantas Frankonis pateko į autoavariją
Algimantas Frankonis pateko į autoavariją / Asmeninio albumo nuotr.

Sava istorija socialiniuose tinkluose pasidalijęs Algimantas Frankonis pasakoja, kad nelaimė įvyko važiuojant autostrada. Vyras į briedį trenkėsi važiuodamas 140 km/val. greičiu.

„Visada galvojau, kad gyvūnai kelyje yra retas įvykis, kad visur gi jau yra atitvarai, kad tai nutinka kitiems, ne man. Bet likimas taip išrideno kauliukus, kad su prieš 5 dienas nusipirkta nauja „Toyota“, naktį po Velykų keliaudamas iš renginio, partrenkiau antrą pagal svorį gyvūną Lietuvoje – briedį“, – pasakojo A.Frankonis.

Asmeninio albumo nuotr. /Algimantas Frankonis pateko į autoavariją
Asmeninio albumo nuotr. /Algimantas Frankonis pateko į autoavariją

Magas sako, kad po stipraus smūgio buvo praradęs sąmonę, o atsigavo tik tuo metu, kai automobilis po susidūrimo nuvažiavo į griovį ir trenkėsi į medį. Deja, bet, kaip sako iliuzionistas, oro pagalvės nesuveikė.

„Atsipeikėjęs išlipau iš mašinos, išsiropščiau iš griovio, buvau šoke, neatsiminiau nei kieno čia mašina, nei kur važiuoju, nei išvis kodėl aš kelyje. Pamatęs kruvinas rankas pagalvojau, kad čia tik košmaras ir tuoj prabusiu, kaip ir visus kartus anksčiau, kai kūną kaustydavo baimė.

Tiesiog atsiguliau ant kelkraščio ir tikėjausi, kad viskas susitvarkys. Atsimenu jau tik tą dalį, kai mane kalbina ugniagesiai-gelbėtojai, paaiškino situaciją, po to atvyko greitoji ir tada – ilga naktis ligoninėje. Nepamenu, kada jaučiausi toks bejėgis, kai pats savimi nebegali pasirūpinti ir viskas priklauso nuo kitų žmonių gerovės. Buvo išties baisu“, – skaudį įvykį prisimena iliuzionistas.

Asmeninio albumo nuotr. /Algimantas Frankonis pateko į autoavariją
Asmeninio albumo nuotr. /Algimantas Frankonis pateko į autoavariją

Magas džiaugiasi, kad baisi nelaimė nesibaigė tragedija, šiuo metu jis jau sparčiai sveiksta namuose. Žinoma, kaip pats šmaikštauja, ką tik įsigyto automobilio išties gaila, tačiau po autoavarijos suprato, kad gyvenime tokie dalykai yra išties beverčiai.

„Tai tik pinigai, o jų bet kada uždirbsi daugiau, kol turiu rankas ir galvą. Po tokių patirčių supranti, kad niekas tau nepriklauso. Tu neturi teisės tikėtis, kad sulauksi pensijos, tau nepriklauso, kad būsi sveikas iki senatvės, nepriklauso pamatyti savo vaikus, dar kartą pamatyt draugus, kurie gyvena Berlyne, apkeliauti pasaulį, turėti savo sodą ar pamatyti kaip baigias „Game of thrones“ 8 sezonas, kad ir koks blogas jis bebūtų.

Visas laikas, kurį galvojau, kad „dar turiu“, kol sėdi prie kompo skrolindamas feisbuke, žaisdamas betikslį žaidimą, iš tiesų tau nepriklauso. Jo nėra. Yra tik vienintelis dalykas – čia ir dabar, tad žinau, kad reikia stengtis, kad tas „čia ir dabar“ būtų bent kažkiek geresnis ir lengvesnis tiek man, tiek aplinkiniams.

Net neabejoju gyvenime bus dar didesnių negandų, kurios mane aplankys, tad labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie dirba gelbėtojais/gydytojais, kurie rūpinasi, kad pasaulis nelaimės atveju būtų geresnis kažkam. O dar fainiau yra turėti tokių draugų, kurie atveža torto, sugeba kartu su tavim pasijuokti iš tų negandų ir taip jas padeda mintyse perdirbt į kažką gero“, – rašė magas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas