Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iliuzionisto Manto Wizard mobiliajame telefone slepiasi visai kitokios, nei įprasta, paslaptys

Dar visai neseniai mobilusis telefonas buvo paprastas pokalbiams skirtas įrankis, o šiandien daugeliui jis tapo vienu asmeniškiausių daiktų, kurį patikėti galime vos keliems žmonėms. Ne išimtis ir garsus iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard.
Mantas Wizard
Mantas Wizard / Organizatorių nuotr.

„Savo telefoną į rankas duodu tik dviems žmonėms. Jame yra daug mano gyvenimo, tačiau, kas įdomiausia, jei visi žmonės bijo, kad kažkas pamatys jų nuotraukas ar žinutes, tai man baisiausia būtų dėl mano triukų paslapčių.

Telefone turiu net triukų brėžinių, įvairiausių detalių, kurias siunčiu į Ameriką žmonėms, gaminantiems man triukams reikalingus įrankius. Telefone mano visas darbas, todėl man jis labai svarbus“, – laidoje „Duok paskambint“ pasakojo Mantas Žmuidinavičius-Wizard.

2TV stopkadras/Mantas Wizard
2TV stopkadras/Mantas Wizard

Visuomet pozityviai nusiteikęs iliuzionistas pripažino, jog socialiniuose tinkluose retai ką komentuoja. Anot Manto, komentarus rašo tik tuomet, kai temą ar klausimą jis puikiai išmano ir gali profesionaliai patarti.

„Komentuoju tik tai, ko esu ekspertas. Žinoma, nevengiu pasveikinti kolegų ar draugų su kokiais nors laimėjimais, tačiau giliau veltis į komentarus aš neturiu laiko. Kaip sakė mano mėgstamas filosofas Sokratas, išmintis mėgsta tylą“, – atskleidė M.Wizard.

Trečiadienio vakarą 22 val. 2TV laidoje „Duok paskambinti“ jos vedėjas Timūras be jokių skrupulų nardys po svečio Manto Wizard mobilųjį ir kartu su juo pasiners į unikalius žaidimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus