Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė džiaugiasi tobulais antakiais – trejus metus nereikės jais rūpintis

Šiandien antakių mikropigmentacijos procedūrą renkasi daugybė moterų. Tai puikus būdus turėti svajonių antakius ir pamiršti apie jų ryškinimą pieštuku ar šešėliais. Taip pat, tai išsigelbėjimas toms, kurių gamta neapdovanojo vešliais, ryškiais antakiais. Be to, rezultatas džiugina natūralumu ir atrodo neiššaukiančiai.
Indrė Burlinskaitė
Indrė Burlinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Svarbiausia rasti tinkamą meistrą“, – tikina sporto trenerė Indrė Burlinskaitė.

Nusprendusi pasidaryti antakių mikropigmentacijos procedūrą, ji pasirinko meistrę Miglę Stanevičienę. Ji gražina kitas moteris jau šešerius metus, taip pat ji priklauso permanentinio makiažo meistrų asociacijai.

Pasak meistrės, Indrei buvo ištaisytas senas ilgalaikis makiažas, pritaikyta „ombre“ technika. Ši technika leidžia pasiekti maksimalų natūralumą – antakio priekis yra dažomas šviesiau, o galas tamsiausiai. Kol kas tai yra naujiena, tačiau ją renkasi vis daugiau moterų.

Indrė tokiais antakiai galės džiaugtis apie trejus metus. Vėliau reikės procedūrą kartoti.

„Jei antakių permanentinis makiažas atliktas gražiai, esu už šią procedūrą. Pati taip taisyklingai antakių pasiryškinti nemoku, todėl šį darbą patikėjau profesionalei“, – sako I.Burlinskaitė.

Kaip teigia specialistė, labiausiai moterys ilgalaikiu makiažu džiaugiasi rytais ir per atostogos. Prieš procedūrą antakių zona yra nuskausminama vaistais, tad mikropigmentacijos metu nejaučiama jokio nemalonaus skausmo. Procedūra trunka apie dvi valandas. Antakių spalva yra įvedama į paviršutinį antakių sluoksnį, todėl oda nėra traumuojama, nelieka randų.

Čia naudojami augaliniai pigmentai nekeičia spalvų, todėl antakiai niekada netaps oranžinės, mėlynos ar kitos nepageidaujamos spalvos. Prieš procedūrą kiekvienai klientei antakiai būna nupiešiami nuplaunamomis priemonėmis, parenkamas labiausiai tinkantis antakių storis, ilgis. Tik vėliau atliekama ilgalaikė procedūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas