Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Indrė Morkūnienė papuošė „AŠ Ikona“ viršelį: pristatymo nepraleido būrys garsių svečių

Penktadienį žurnalo „AŠ Ikona“ komanda, pristatydama rudens numerį, kvietė visus pradėti savo dieną nuo mažų detalių ir svarbių ritualų. Svečiai Vilniuje rinkosi vėlyvųjų pusryčių ir turėjo galimybę pakeliauti po išskirtinių kvapų pasaulį.
Ramunė Piekautaitė, Karolina Toleikytė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas
Ramunė Piekautaitė, Karolina Toleikytė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Svečiai vieni pirmųjų pamatė naująjį numerį, kuriame šįkart – trys skirtingi viršeliai, o pagrindinį jų papuošė TV laidų ir renginių vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Pristatydami kiekvieną žurnalo numerį norime savo svečiams padovanoti kuo daugiau nepakartojamų akimirkų, įspūdžių, kurie sužadintų pojūčius ir suteiktų kuo daugiau teigiamų emocijų. Toks yra žurnalas „AŠ Ikona“ – tikrų emocijų, kūrybos, drąsių idėjų ir spalvų rinkinys. Ir noriu padėkoti visai, daugiau nei 60 žmonių komandai“, – sakė Alfas Ivanauskas, „Virtuvės mitų griovėjų“, leidžiančių žurnalą „AŠ Ikona“, vadovas.

Tačiau jis 15min nekomentavo jau kurį laiką sklandančių kalbų, kad žurnalo „Aš Ikona“ netolimoje ateityje laukia pokyčiai, nes skiriasi šio leidinio ir vyr. redaktorės Agnės Jagelavičiūtės keliai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Rugsėjį pristatyto žurnalo viršelį puošia televizijos laidų ir renginių vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, sutikusi duoti pati atviriausią savo interviu. Taip pat žurnalo viduje skaitytojų laukia ne viena staigmena – viršeliai su aktore, laidų vedėja Jurgita Jurkute ir su stiliste Asta Valentaite, kurios žymi priedą namams ir priedą būsimoms nuotakoms „Tekėk už manęs“.

Restorane „Bizarre“ vykusiame renginyje sveikinimo žodį tarė ir A.Jagelavičiūtė. „Kai galvoju apie Indrę, kuri tapo viršelio mergina – aš jai pavydžiu. Nes visada galvojau, kad tai kieta. Tačiau man iki Indrės, kaip iki dangaus“, – kalbėjo ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Agnė Jagelavičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Agnė Jagelavičiūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./„AŠ Ikona“ rudens numerio pristatymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./„AŠ Ikona“ rudens numerio pristatymas

Viršelio herojė I.Morkūnienė antrino: „Kai Agnė pirmą kartą pasakė, kad nori mane matyti ant viršelio, sakė „o antraštė bus, kad tai – pats atviriausias interviu“. Sakė, kad kalbėčiau taip, kad būtų įdomu skaityti. Daug kas nežino, kokia aš savikritiška esu. Kritika yra gerai – tada augi ir tobulėji, bet aš save kritikuoju, nes nenoriu virti savo sultyse. Manau, buvimas patenkintai savimi moteriai grožio nepriduoda. Net ir po gražių Agnės žodžių nesu savimi patenkinta, noriu daugiau dirbti. Todėl priimu šį įvertinimą su avansu ir pažadu, kad dar tik pradedu, nieko nebaigiu“, – kalbėjo I.Morkūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius