Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė su sužadėtiniu Druskininkuose atidarė kartodromą: renginyje – ir žinomi veidai

Sporto trenerė Indrė Burlinskaitė su sužadėtiniu Liudu Vaisieta šalia slidinėtojų pamėgtos „Snow Arenos“ atidarė savo nuosavą verslą. Nuo šiol, anot žinomos moters, Druskininkų gyventojai ir miesto svečiai galės pasisemti gerų emocijų bei adrenalino pliūpsnį.
Snow Kart“ atidarymo akimirka, Liudas Vaisieta su Indre Burlinskaite
Snow Kart“ atidarymo akimirka, Liudas Vaisieta su Indre Burlinskaite / Ievos Dovidauskienės nuotr.

Su 15min Indrė sutiko pasidalinti ne tik kartodromo atidarymo akimirkomis, bet ir papasakojo, kaip jos sužadėtiniui kilo idėja Druskininkuose atidaryti „Snow Kart“. Anot sporto trenerės, vos per mėnesį laiko Liudas kartodromą prikėlė naujam gyvenimui.

„Tai yra vienintelė tokio tipo pramoga Druskininkuose, čia su kartingais gali pasivažinėti ir jauni, ir vyresni, o autentiška „Snow Arenos“ aplinka sukuria dar įdomesnę atmosferą, netrūksta nei adrenalino, nei azarto“, – pasakojo I.Burlinskaitė.

Kartodromo atidarymo akimirkos – galerijoje:

Ji įsitikinusi, kad vietiniai miesto gyventojai ir čia dažnai užsukantys turistai buvo išsiilgę tokios pramogos, nes vos atvėrus kartodromo duris, jį užplūdo daugybė klientų.

Renginio atidarymo dieną kartodromo lankytojai stebėjo kvapą gniaužiantį piloto pasirodymą su lenktyniniu BMV markės automobiliu, vėliau startavo „Snow Kart“ turnyras – kartingų lenktynės.

„Sulaukėme net 80 pasiryžusių išmėginti savo jėgas vyrų ir moterų. Beprotiška konkurencija, daugelis lenktynių dalyvių kelias dienas prieš turnyrą tikrino trasą, treniravosi, analizavo posūkius“, – šypsojosi I.Burlinskaitė.

Ievos Dovidauskienės nuotr./Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta
Ievos Dovidauskienės nuotr./Indrė Burlinskaitė ir Liudas Vaisieta
Ievos Dovidauskienės nuotr./„Snow Kart“ atidarymo akimirka
Ievos Dovidauskienės nuotr./„Snow Kart“ atidarymo akimirka

Naujo poros verslo atidarymo renginį vedė reperis Ironvytas, kuris kūrė puikią atmosferą, o žiūrovų laukė rėmėjų staigmenos, lenktynių prizininkai ir nugalėtojai buvo apdovanoti įspūdingomis dovanomis.

„Po šventės, žinoma, visi pasilikome pratęstuvėse. Pasirodo, kartodrome galima ne tik kartingais važinėtis, bet ir šokti“, – juokėsi Indrė ir dėkojo „Snow Kart“ komandai, renginio dalyviams, rėmėjams bei žiūrovams.

Ievos Dovidauskienės nuotr./„Snow Kart“ atidarymo akimirka
Ievos Dovidauskienės nuotr./„Snow Kart“ atidarymo akimirka

Pati sporto trenerė sako ateityje dar bandysianti mokytis važiavimo kartingais subtilybių ir tikisi, kad kada nors pavyks kartu su kartodromo lankytojais sudalyvauti lenktynėse.

„Man tai naujiena. Per visą savo gyvenimą kartingais esu važiavusi 3 kartus. Šiose lenktynėse pati nedalyvavau, tačiau tikrai norėčiau pasimokyti ir taip pat išmėginti jėgas turnyruose ateityje“, – pasakojo I.Burlinskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė Burlinskaitė parodė, kaip tinkamai sportuoti namuose: žiūrėkite vaizdo įrašą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas