Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Aivaras Stumbrai: „Geriausia jubiliejaus dovana, kai esame visi kartu“

Žinant Ingos (29) ir Aivaro (30) Stumbrų šeimos tradicijas, buvo galima tikėtis, kad Aivaro trisdešimtmečio proga sutuoktiniai iškels tikrą puotą su trenksmu. Tačiau visai netikėtai pora kartu su vaikais Estela (6) ir Gabrieliumi (3) pabėgo už tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos – į atokią Seišelių salą.
Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais Estela ir Gabrieliumi
Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais Estela ir Gabrieliumi / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

 „Man labai norėjosi šitą laiką praleisti su vaikais, pasidžiaugti, kad turiu tokią gražią šeimą. O kai esame visi kartu, man tai – geriausia jubiliejaus dovana“, – interviu žurnalui „Žmonės“ prisipažino Aivaras.

Atgaiva širdžiai tapo ir jubiliejinis gimtadienis – be jokių fanfarų, pompastikos ir aplinkinių dėmesio. Aivaras kukliai ir ramiai užpūtė žvakeles ant torto. „Ir žinote, kas man labiausiai įstrigo iš šio gimtadienio? Kai Inga mane pasveikino, kai pasibučiavome, dukra iš džiaugsmo net rankom suplojo: „Kaip miela...“ Sutuoktiniai sutaria, kad atostogos su visa šeima yra geriausias žmogaus laikas. Ir savo pavyzdžiu norėtų įkvėpti žmones ne skirtis, o stengtis dėl savo šeimos. „Iš vaikystės prisimenu, kaip smagu būdavo važiuoti su tėvais mašina, visiems kartu išgyventi kokį nors nuotykį, turėti savo tradicijų“, – prisimena Aivaras. Jam antrina ir Inga: „Mes irgi jau turime savo tradicijų: pavyzdžiui, kiekvienų mūsų egzotinių atostogų tikslas yra nudaužti kokosą, nuskinti vietinį vaisių ir nusifotografuoti ant palinkusios palmės.“

Interviu bei nuotraukos – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas