Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Inga Stumbrienė vestuvių 20-metį šventė namuose: šimtai rožių, unikali suknelė ir Estelos vaišės

Verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai liepos 17-ąją minėjo porcelianines vestuves. Santuokos 20-metį pora nusprendė pasitikti namuose su savo trimis atžalomis. „Juk dabar gyvenimas sukasi apie mūsų mažylį“, – Žmonės.lt šypsodamasi sako Inga.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Asmeninio albumo nuotr.

Portalui Žmonės.lt Inga Stumbrienė pasakojo, kad nors proga išties neeilinės, perdėtos pompastikos ir grandiozinės šventės visai nesinorėjo.

„Gyvenimas sukasi apie mūsų mažylį, tad šventes vietą pasirinkome tokią, kad būtų gražu ir patogu“, – Žmonės.lt pasakojo Inga.

Verslininkė atskleidė, kad tokį sprendimą priėmė kartu su vyru Aivaru – šventes organizuoti mėgstanti pora nusprendė progą paminėti namuose.

„Šventė nebuvo didelė, joje dalyvavo tik artimiausi draugai“, – patikino pašnekovė.

Ir nors šventė vyko namuose, ji išties mintimis leido nusikelti į prieš 20 metų įvykusias prabangias vestuves. Šią progą Inga nusprendė vainikuoti balta spalva.

„Šventes dekorui pasirinkau baltą spalvą ir būtent baltas rožes, kurios ir dominavo visoje šventėje“, – šyptelėjo I.Stumbrienė.

Kruopštaus pasiruošimo pareikalavimo ne tik dekoracijos, bet ir unikalios suknelės kūrimas, kuria pasipuošė Inga. Ji atskleidė, kad sudėtingos konstrukcijos ir unikalios formos suknelės pasiuvimas užtruko apie dvi savaites.

Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai
Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai

„Suknelės kūrimui pasirinkau savo itin mylimą dizainerę Jūratę Steponavičiūtę – „Step by Step“ prekinio ženklo viena is seserų įkūrėjų. Ji man sukūrė naują savo kolekcijos „The Life if the Rose“ modelį – itin sudėtingos konstrukcijos, kartu labai elegantišką suknelę išskirtiniu pavadinimu „Youth of the rose“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Inga.

Paklausta, ar su vyru Aivaru vienas kitam dovanojo dovanas, I.Stumbrienė atsakė teigiamai, tačiau tai norėjo pasilikti paslaptyje. Visgi ji pridūrė, kad dar vienos staigmenos sulaukė iš dukros Estelos – ji tėvus ir susirinkusius stebino gardžiausiais patiekalais.

„Estela rūpinosi visos šventes meniu“, – pasidžiaugė pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr. /Estela Stumbraitė
Asmeninio albumo nuotr. /Estela Stumbraitė

Galiausiai neeilinę santuokos sukaktį su vyru mininti Inga atskleidė, kokios pagrindinės vertybės leido ir toliau leidžia puoselėti tvirtus šeimos santykius.

„20 santuokos metų tikrai labai solidus skaičius, tad ir išmokome vienas iš kito nemažai. O paslapties tikrai nėra, mūsų šeimoje svarbiausios pagrindinės vertybės – meilė ir pagarba“, – baigdama pokalbį šyptelėjo Inga Stumbrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas