Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Inga Žuolytė įrašė pirmą dainą: „Nemeluosiu, kad viskas vyko sklandžiai ir lengvai“

Nuomonės formuotoja Inga Žuolytė, regis, nepraleidžia nė vieno šalyje vykstančio muzikinio koncerto. O kai nuvyksta į lietuvių atlikėjų pasirodymus, mintinai traukia kūrinius, kuriuos kiti išgirsta pirmąsyk. Įkvėpta kitų dainininkų Inga nutarė pasismaginti ir pati įrašyti dainą.
BeFunky-collage - 2024-05-16T163458.986
inga Žuolytė / Asmeninio albumo nuotr.

Du berniukus auginanti nuomonės formuotoja juokdamasi sako, kad rimtos muzikinės karjeros neketina daryti, bet būti ne tik prie scenos, o ir ant jos, Ingai patinka. Negana to, ir drąsos į rankas paimti mikrofoną – per akis. Jau ne kartą Inga dainavo prieš būrį draugų įvairiose kompanijose – per savo vestuves, vyro Adomo ir geriausių draugių gimtadienio šventes. Inga pripažino, kad geriausiai jai sekasi repo partijos.

„Draugai juokauja, kad esu žmogus, mokantis nuo pradžių iki galo visas lietuviškas dainas, o tiek vaikystėje, tiek ankstyvoje paauglystėje, lankiau dainavimo būrelius. Į vokalo pamokas vis sugrįžtu, jas lankiau ir prieš kelerius metus, tada nutraukiau, o dabar vėl nutariau tobulintis šioje srityje. Tiesiog dėl savęs pačios“, – Žmonės.lt pasakoja Inga.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Inga Žuolytė
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Inga Žuolytė

Taip ji kartu su bičiuliu muzikos kūrėju Mantu Rudžiu, pseudonimu „Surround“, įrašė kūrinį „Tokie“.

Būtent Mantas matydamas Ingos meilę muzikai, ne kartą draugei užsiminė, kad jiedu abu galėtų pabandyti sukurti kažką bendro.

„Mantas parašė dainai žodžius, ir po daugybės bandymų kūrinį įrašyti, galiausiai viena versija išvydo interneto platybes, – juokiasi Inga. – Su manimi prireikė nemažai kantrybės, tačiau į šį projektą išties įdėjau daug pastangų. Nemeluosiu, kad viskas vyko sklandžiai ir lengvai, bet ilgainiui pavyko išgauti mus abu tenkinantį rezultatą.“

Paklausykite:

VIDEO: SURROUND x Inga Žuolytė - Tokie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius