Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingai Budrienei – nemalonus akibrokštas Lenkijoje: „Atsikeli, o mašina apklijuota pimpiais“

Viešėdami Varšuvoje verslininkai Inga ir Darius Budriai pateko į netikėtą situaciją. Viename gyvenamąjame rajone apsistoję sutuoktiniai penktadienio rytą savo automobilį rado „papuošta“ lipdukais su vyriškos lyties organais. Nors tokia patirtis ir nemaloni, Inga įžvelgė ir pozityvumo – galbūt bus pamoka ateityje.
Inga Budrienė
Inga Budrienė / Žilvino Ausiukaičio nuotr.

Penktadienio popietę verslininkė Inga Budrienė savo socialiniuose tinkluose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas lipdukais apklijuotas jos automobilis. Ant šių „puošmenų“ puikavosi vyriškas organas ir užrašas lenkų kalba – „jei užstatei priešgaisrinį įvažiavimą, nusipelnai pimpio“.

Žmonės.lt Inga sakė, kad į Varšuvą su vyru atvyko nusipirkti dekoracijų šventiniam dekorui. Jiedu apsistojo apartamentuose gyvenamųjų namų rajone, kuriame ir paliko savo automobilį. Nors jokių įspėjamųjų ženklų, nurodančių, kur parkuotis negalima nebuvo, po nakties sutuoktiniai rado apklijuotą nešvankiais lipdukais.

Stop kadras/Ingos ir Dariaus Budrių automobilis apklijuotas lipdukais
Stop kadras/Ingos ir Dariaus Budrių automobilis apklijuotas lipdukais

„Mes apsistojome gyvenamąjame rajone ir mašiną palikome gal šiek tiek ant žolės, bet jokių įspėjamųjų ženklų tikrai nebuvo. Tikrai prieš statant mes dar apžiūrėjome tą vietą ir matėme, kur buvo pažymėta, kad parkuotis negalima. O ten, kur palikome mašiną jau jokių užrašų nebuvo, todėl manėme, kad viskas gerai. Tačiau ryte atėjome ir radome visą mašiną apklijuotą. Tie lipdukai buvo ant veidrodėlio, priekinio ir šoninių stiklų. Priekinis stiklas buvo šlapias, todėl lengvai nusiplėšė, bet nuo kitur juos pašalinti neįmanoma… Nukrapštėm viršų, bet klijai nenusivalo, todėl taip ir važinėjame“, – pasakojo I.Budrienė.

Verslininkė įtaria, kad tokius lipdukus ant automobilių klijuoja patys gyvenamojo rajono gyventojai, nes jokios oficialios baudos ar įspėjimo Budriai negavo.

„Manau, kad taip sugalvojo patys vietiniai, nes oficialios įstaigos būtų juk išrašiusios baudą, o jos negavome. Tikriausiai jiems tai labai svarbu ir nori pamokyti. Su vyru juokėmės, kad tikrai juk gėda su tokiu automobiliu apklijuotu kažkur važiuoti, bet net ir tokia situacija yra pamoka. Reikia atidžiau apžiūrėti aplinką. Gerai, kad vyras supranta lenkiškai, o aš viena būdama net nežinočiau už ką man taip“, – kalbėjo pašnekovė.

Stop kadras/Ingos ir Dariaus Budrių automobilis apklijuotas lipdukais
Stop kadras/Ingos ir Dariaus Budrių automobilis apklijuotas lipdukais

Nepaisant to, kad rasti tokiais lipdukais apklijuotą transporto priemonę nebuvo smagu, Inga išliko rami. Su vyru į situaciją pasižiūrėjo per humoro prizmę.

„Mes tikrai nesupykome. Man tai juokinga, nes ateini ir tavo mašina visa pimpalais apklijuota. Pasijuokėm su vyru, o tada bandėm tuos lipdukus pašalinti“, – Žmonės.lt teigė Inga Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai