Pilyje nuo pat ryto virė pasiruošimo įspūdingai puotai darbai. Kartu su Inga čia atvyko ir visa dekoravimo komanda, o krūva dėžių su įvairiais dekoro elementais buvo atsiųstos per kurjerių tarnybą tiesiai iš Lietuvos.
Juodi ir balti balionai, juodo aksomo staltiesės, juodos servetėlės ir žvakės, gausybė kristalų ir prabangios baltos orchidėjos bei plunksnos – visa tai nugulė ant stalų. Pilies šeimininkai stebėjosi tokio dekoro dar nematę, nes įprastai čia rengiamos santūrios vakarienės, o ne audringi vakarėliai.
„Man šventėms pinigų negaila, kiek kainuoja, tiek kainuoja. Man svarbiausia įspūdžiai, emocija ir artimieji šalia“, – pasakoja Inga. Šventės svečiai išsiskyrė juoda ir balta apranga. Toks buvo griežtai nurodytas aprangos kodas, mat Inga savo gimtadienio šventei parinko temą „juoda ir balta“, kurią įkvėpė mados ikona Coco Chanel.
Chateu de Fere garsėja ne tik savo įspūdingu kraštovaizdžiu, bet ir „Michelin“ žvaigždute įvertintu restoranu. Vienas po kito ant stalų buvo tiekiami patiekalai – otai, keptos antys, prancūziškas mėsos pyragas ir įvairiausi desertai. Tiesa, pati I. Budrienė daugelio patiekalų nevalgė, nes laikosi griežtų mitybos taisyklių.
„Iš tikrųjų treji metai nevalgau mėsos, labai prisižiūriu mitybą, esu atsisakiusi tokių produktų kaip bulvės, majonezas, padažai, duona, cukrus, daug valgau žuvies, jūros gėrybių, daržovių“, – sako verslininkė. Tačiau vakaro vinimi ir pagrindiniu delikatesu tapo 300 austrių, kurias Inga gavo dovanų tiesiai iš savo bičiulių valdomos austrių fermos.
Prabangus Ingos Budrienės jubiliejus ir atviras interviu apie per gyvenimą neišpildytus lūkesčius – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „Nuo… Iki…“.