Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ingos Norkutės pokyčiai sulaukė didžiulio dėmesio: per parą – pusė milijono vaizdo įrašo peržiūrų

Aktorė Inga Norkutė – profesionalė, kuriai dėl vaidmenų teko ne kartą išgyventi išvaizdos pokyčius. „Bet šįkart viskas vyko dėl manęs ir noro tobulesnį vaizdą veidrodyje matyti kasdien“, – šypsosi talentinga moteris.

Išpildyti gerai apgalvotą sumanymą – džiaugtis solidesnės apimties plaukais, jai padėjo Kaune esančio „Elitera“ salono įkūrėja Gintarė Armalė. Pokyčius inicijavęs duetas pokalbį prieš procedūrą ir tai, kokia buvo I.Norkutės reakciją išvydus naują šukuoseną, nufilmavo bei pasidalino socialiniuose tinkluose. Vien „Facebook“ platformoje per mažiau nei parą vaizdo įrašas peržiūrėtas daugiau nei 429 tūkst. kartų, rašoma pranešime spaudai.

Inga Norkutė ryžosi plaukų priauginimui
Inga Norkutė ryžosi plaukų priauginimui

I.Norkutė patikina – ji norėjo prisiauginti plaukus taip, kad to būtų neįmanoma akivaizdžiai pastebėti ir tai jai pavyko.

„Sprendimas nebuvo spontaniškas. Nerimavau, kaip jausiuosi, kokie bus tie plaukai ar nenorėsiu jų nusiimti. Bet Gintarė procedūrą atliko taip dailiai, kad bet kokios baimės išnyko kaip dūmas“, – sakė I.Norkutė.

Inga Norkutė ryžosi plaukų priauginimui
Inga Norkutė ryžosi plaukų priauginimui

Ji pasakojo niekada nebuvusi ilgaplaukė. Įprastai jos „kasos“ siekdavo pečius ir, peržengusios ribą, būdavo trumpinamos.

„Teatre ar kine tenka įvairūs trumpalaikiai pokyčiai, kurių metu gali įsitikinti, kas realiame gyvenime tau tiktų. Ne kartą darbe naudojau ilgų plaukų peruką ir esu tikra – tokia šukuosena mane pakeistų ne į gerąją pusę“, – įsitikinusi pašnekovė.

Ji plaukus stengiasi atidžiai prižiūrėti, naudoti tik patikimas priemones, bet žino, jog to ne visada pakanka. Genai, anot I.Norkutės, taip pat daug ką reiškia. Neabejotinai didelę įtaką jiems daro ir aplinkos poveikis, mityba, gyvenimo būdas. Aktorė svarsto, jog tapti ilgakase lietuvaite jai „neleido“ gamta.

„Plaukų priauginimas – daugiau nei grožio paslauga. Tai – ne tik išorinė, bet ir vidinė moterų transformacija“, – neabejoja procedūrą I.Norkutei atlikusi plaukų priauginimo pradininkė Lietuvoje, daugiau nei 20 metų moteris puošianti G.Armalė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas