Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis – apie gyvenimą po vestuvių: pasakė, kas pasikeitė

„Mes visą laiką buvome vienas už kitą, stengėmės vienas dėl kito, bet dabar mes kaip vienas kumštis, ir, manau, kad dar labiau stengsimės dėl mūsų santykių. Vestuvės buitinio gyvenimo nekeičia, bet atsiranda truputėlį aukštesni bendri šeiminiai tikslai...“, – išskirtiniame interviu pasakojo prieš mėnesį vestuves atšokę nuomonės formuotoja Inidė Jasnauskaitė ir jos prodiuseris bei videografas Osvaldas Jonaitis.
Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis
Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Atvirą interviu pora davė LNK televizijos gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“.

Viena populiariausių socialinių tinklų turinio kūrėjų Lietuvoje Inidė Jasnauskaitė Kernavės bažnyčioje prisiekė amžiną meilę savo prodiuseriui ir videografui Osvaldui Jonaičiui. Nuotakos prie altoriaus nevedė tėtis, pora bažnyčia žengė kartu, koja kojon, taip, kaip pastaruosius dešimt draugystės metų.

„Mano tėtis pritarė: Inide, jūs kartu su Osvaldu užaugote. Žingsnis po žingsnio viską darėte kartu. Būtų nelogiška man tave vesti ir neva perduoti būsimam vyrui“, – tėčio žodžius žurnalui „Žmonės“ netrukus po vestuvių citavo Inidė.

Gretos Skaraitienės ir asmeninio archyvo nuotr./Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis
Gretos Skaraitienės ir asmeninio archyvo nuotr./Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis

Paskutinę rugpjūčio dieną vestuvėms pora pasirinko neatsitiktinai. Būtent tądien Inidė ir Osvaldas pradėjo draugauti, tad vestuvės vainikavo dešimtąsias jų draugystės metines, kai meilė dabar, pasak Inidės, kitokia. Santuokos ceremonijos metu, stebint beveik 50 artimiausių šeimos narių ir draugų Inidė ir Osvaldas vienas kitam tarė pačių parašytus asmeniškus įžadus.

„Per tuos dešimt metų kartu dabar esu labiausiai užtikrinta. Labiausiai aišku, dėl ko tu myli tą žmogų, ir abejonių nebėra, nors jų niekada ir nebuvo. Visą laiką žinojau, kad tai yra mano žmogus, ir niekada nekilo minčių, kad esu ne su tuo žmogumi“, – teigė Inidė.

Tuo metu Osvaldas prisipažino labai anksti supratęs, kad draugystė su Inide baigsis santuoka. „Nuo pirmų mūsų metų žinojau, kad eisim iki galo“, – pasakojo Osvaldas.

Asmeninio albumo nuotr./Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Inidės Jasnauskaitės ir Osvaldo Jonaičio vestuvės

Pora susipažino dar būdami moksleiviais. Jai buvo 15, jam – 18. Osvaldas dirbo tėvų versle, sandėlyje, o Inidė vasarą prekiavo jų produkcija – prieskoniais bei arbatomis. Porai ne kartą teko kartu dirbti mugėse ir šventėse. Inidė, pasak Osvaldo, tuomet išsiskyrė iš visų – sužavėjo savo darbštumu, ir branda.

Išskirtiniai kadrai iš nuomonės formuotojos Inidės ir jos prodiuserio bei videografo Osvaldo vestuvių gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ - pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas