Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irena ir Žilvinas Žvaguliai pavasarį pasitiko už Atlanto: turo metu susitiko ir su žinomais bičiuliais

Viena garsiausių pramogų pasaulio porų Irena ir Žilvinas Žvaguliai grįžo iš daugiau nei mėnesį trukusio koncertinio turo po JAV ir Kanadą. Kelionė buvo intensyvi, mat jie turėjo 10 koncertų skirtinguose miestuose – Toronte, Detroite, Klivlande, Čikagoje, Filadelfijoje, Naujajame Džersyje, Bostone, Atlantoje, Floridoje ir Los Andžele.
Irenos ir Žilvino Žvagulių atostogų JAV akimirka
Irenos ir Žilvino Žvagulių atostogų JAV akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Pora atvirauja – kelionės iš vieno miesto ar valstijos į kitą tikrai išvargino.

„Be to, šį kartą teko pasirinkti mums neįprastą keliavimo būdą – ne trumpus skrydžius lėktuvais, bet ilgesnes keliones traukiniais bei autobusais. Tokį keliavimo būdą koncertų organizatoriai mums parinko ne atsitiktinai – JAV tuo metu siautėjo smarkios pūgos, todėl patikimiau buvo keliauti kitomis transporto priemonėmis, o ne lėktuvais“, – kelionės įspūdžiais dalijosi Irena Ir Žilvinas Žvaguliai.

Nors kelionės buvo ilgos ir varginančios, pora entuziastingai nusiteikusi ir nekantraudama laukdavo kiekvieno susitikimo su tautiečiais. „Juk taip malonu, kai koncertuose apsilanko ir juose dainas dainuoja ilgamečiai gerbėjai ar net seniai matyti draugai. Su tais, su kuriais nepavyksta susitikti Lietuvoje, susitinkame už Atlanto vandenyno“, – džiaugiasi dainininkai.

Asmeninio albumo nuotr. /Irenos ir Žilvino Žvagulių kelionės po JAV akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Irenos ir Žilvino Žvagulių kelionės po JAV akimirka

Nostalgiškai dalydamasi emocijomis bei prisiminimais, I.Starošaitė išduoda ir mažą paslaptį. „Labai norėčiau į Karibus. O dar labiau norėčiau pakoncertuoti kruize, plaukiojant po Karibų salas. Žinoma, būtų labai smagu, jei koncertuose kompaniją man palaikytų Žilvinas“, – šypsosi atlikėja.

Po koncertinio turo JAV ir Kanadoje, porai ilsėtis nebuvo kada – lėktuvas nusileido ne Lietuvoje, o Anglijoje, ir nespėjus prisitaikyti prie laiko juostų skirtumo – Irenos Ir Žilvino Žvagulių laukė dar 3 koncertai iš eilės.

Na, o sugrįžus į Lietuvą, Irena ir Žilvinas įnirtingai pradėjo ruoštis ateinantiems koncertams. Žvagulių dueto koncertinį turą vainikuos šiltas ir linksmas koncertas liepos 11 dieną Palangos koncertų salėje. Tiesa, kalbėdamas apie judviejų duetą, Ž.Žvagulis atviras kaip niekad: „Nebeturiu ką pasakyti, mūsų duetui scenoje jau tikrai reikia pertraukos. Ir net labai ilgos...“

Šiuo metu visas Ž.Žvagulio kūrybinis dėmesys skirtas jo artėjančiam gimtadienio koncertui – liepos 24 dieną Palangos koncertų salėje vyks „Tikras vyriškas gimtadienis“.

Kelionės akimirkos – galerijoje:

Nors Žilvino gimtadienio jubiliejus tik kitais metais, bet kaip jis pats sako: „Šis gimtadienis bus tarsi bernvakaris, prieš kitų metų didžiąją šventę.“

Liepos 24 dieną, Palangos koncertų salėje Ž.Žvagulis savo tikrąją gimtadienio dieną atšvęs „vyriškai“, su geriausiais draugais bei visų kartų atlikėjais – Č.Gabaliu, E.Sipavičiumi, R.Cicinu, „Patruliais“, A.Valinsku. M.Jampolskiu, K.Jablonskiu, E.Kučinsku ir „Džentelmenais“.

„Tai bus tikrai geriausias vasaros koncertas Palangoje“, – savo artėjančiu gimtadieniu džiaugiasi Ž.Žvagulis.

„Na, o po gimtadienio laukia pragaras“, – juokauja Žilvinas, bet būtent taip įvardija pasiruošimą dar vienam koncertui – spalio 26 dieną Žalgirio arenoje vyks Irenos Starošaitės jubiliejinis koncertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas