Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Irmos ir Lino Adomaičių sūnui Jokūbui – vieneri: „Mums tai tikrai solidus etapas“

Lygiai prieš metus – gegužės 26-ąją dainininkas Linas Adomaitis ir jo žmona Irma Adomaitienė sulaukė antros atžalos. Pirmojo gimtadienio proga Jokūbo tėvėlius – Liną ir Irmą lydi emocijos bei sentimentai: „Jokūbas jau atsisveikina su kūdikyste ir pasilaikydamas žengia į vaikystę“.
Linas ir Irma Adomaičiai su vaikais
Linas ir Irma Adomaičiai su vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

Jaunėlio Jokūbo pirmojo gimtadienio proga I.Adomaitienė sūnui socialiniuose tinkluose skyrė jautrų sveikinimą, o ir paviešino žavius šeimos kadrus. Šiais sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Mūsų Jokūbas jau atsisveikina su kūdikyste ir pasilaikydamas žengia į vaikystę. Vieneri – toks tikrai solidus etapas ir mažojo gyvenime, ir manajame. Mintyse mėginau „supildyti“ savo – dviejų vaikų mamos – stipriųjų ir silpnųjų pusių lentelę.

Man atrodo, kad vaikai su savo rodomuoju piršteliu labai taikliai baksteli, ypač į silpnumus. Kasdien suvokiu, kad mano kantrybės rezervuaras skylėtas kaip rėtis. Bet, garbės žodis, stengiuosi!

Ties stiprybėmis kukliai nuleidžiu galvą. Linas Adomaitis – mano stiprioji pusė, užgesinanti emocinius gaisrus, kai „išmuša saugiklius“. Ir dar pasakanti, kad esu nuostabi mama.

Vėl kukliai nuleidžiu galvą ir pamatau į mane ištiestas Jokūbėlio rankas ir išgirstu Saulės „Mama, aš tave myliu. Kai užaugsiu, aš būsiu mama.“

O gal žinot, ar čia džiovyklės tuos rūbus sutraukia, ar vaikai iš tikrųjų taip greitai auga?“, – instagrame pasidalijusi keletu gimtadienio kadrų rašė I.Adomaitienė.

Sveikinimu sūnui ir keliomis fotografijomis socialiniame tinkle pasidalijo ir Linas Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas