Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Irūna Puzaraitė ir kariškis Rokas Čepononis susilaukė pirmagimio

Dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė (27) ir jos vyras, kariškis Rokas Čepononis (25) penktadienį, liepos 14 dieną, susilaukė pirmagimio. Šią žinią 15min patvirtino mama tapusi Irūna.
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

I.Puzaraitė-Čepononienė penktadienį 11.10 val. pagimdė berniuką.

Čepononių sūnus gimė 3240 g svorio ir 50 cm ūgio. „Jaučiamės puikiai. Ilsimės dabar“, – 15min trumpai komentavo Irūna.

Išrinkti savo pirmagimiui vardą laimingi tėvai ketino tada, kai vaikelis išvys pasaulį. „Iki pat paskutinės dienos nebuvome apsisprendę“, – 15min sakė mama tapusi Irūna.

Su savo išrinktuoju, kariškiu Roku Čepononiu I.Puzaraitė susituokė 2016-ųjų birželį. Pirmiausia pora įregistravo santuoką Druskininkų santuokų rūmuose, tą pačią dieną jiedu susituokė ir Liškiavos bažnyčioje.

Kad svajoja apie šeimos pagausėjimą I.Puzaraitė 15min sakė jau kone iškart po vestuvių. „Planų turiu gražių, bet nežinau, kaip viskas bus. Tikrai svajoju apie šeimos pagausėjimą. Kad būtų pagaliau... Pirmenybę noriu teikti šeimai, o ne darbui“, – kalbėjo žinoma moteris.

Apie nėštumą ji užsiminė ir praėjusių metų gruodžio pabaigoje. „Pasižadu, kad šie metai bus tikrai labai permainingi man. Bent jau trumpam stabdau muzikinę karjerą, noriu padaryti pertraukėlę. Noriu save išbandyti kažkur kitur, nes visada galvojau, kad gal ne laikas, juk viskas puikiai sekėsi. Tačiau galiausiai supratau, kad tik nuo manęs viskas priklauso, – kalbėjo ji. – Na, o labiausiai noriu, kad šie metai būtų sėkmingi šeimos pagausėjimo klausimu, bet jau ne nuo manęs vienos viskas priklauso. Noriu pagyventi gražų šeimyninį gyvenimą, kol dar galiu.“

15min primena, kad birželio 3 dieną Irūnos seseriai Inetai Puzaraitei ir Ąžuolui Žvaguliui gimė antras vaikas. Žvaguliai susilaukė taip pat sūnaus, kurį pavadino Bernardu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė švenčia 27-ąjį gimtadienį: apie šeimos pagausėjimą, naujus namus ir atrastą hobį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas