Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė, Liepa Mondeikaitė, Gabrielė Martirosianaitė: kodėl iki šiol jos vienišos?

Dainininkės Irūna Puzaraitė (23), Liepa Mondeikaitė (22) ir „Mis Lietuva 2008“, modelis ir žurnalistė Gabrielė Martirosianaitė (22) yra jaunos, gražios ir garsios. Tačiau iki šiol yra vienišos. Kodėl?
Irūna Puzaraitė, Liepa Mondeikaitė, Gabrielė Martirosianaitė
Irūna Puzaraitė, Liepa Mondeikaitė, Gabrielė Martirosianaitė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Jos netiki jaunos, gražios merginos romantiška draugyste su  pagyvenusiu vyru, sako griežtą „ne“ santykiams su vedusiu ir viliasi, kad ateis laikas, kai džiaugsis šalia esančiu lygiaverčiu partneriu. O kol kas? „Gal mes iš tiesų daromės pernelyg atsargios?.. Pliusas, kad neprisileidžiame kiekvieno, bet minusas, kad galiausiai nebeprisileidžiame nieko“, – interviu žurnale „Žmonės“ svarsto Liepa, kuri iki šiol negali pamiršti skaudžios patirties – vos pradėjusi karjerą ji buvo peršama su Juozu Liesiu, kaip tik palikusiu šeimą. „Kiek ašarų išverkiau!“ – prisipažįsta, nes apkalbos itin įskaudino, kadangi buvęs „bavaras“ – pusseserės vyras.

Taip pat merginos sutaria, kad šlovės kaina – didžiulė. „Žmonių daug aplinkui visokių, bet grįžtame namo, į savo vienatvę... Atrodo, telefonų knygelėje netelpa draugų numeriai, o kai reikia iš širdies pasikalbėti, žiūrėk, gali ir nerasti kam paskambinti“, -- atsidūsta Gabrielė. Tačiau vienu klausimu nuomonės vis dėl to išsiskyrė: Liepa ir Irūna jau dabar pasiruošusios sceną ir karjerą iškeisti į šeimos židinį. Tik Gabrielė mano, jog tam dar neatėjo laikas: „Kursiu šeimą, kai turėsiu pagrindą po kojomis ir jai galėsiu atiduoti visą save.“

Pokalbis „tarp mergaičių“ ir trijulės fotosesija – naujausiame „Žmonių“ žurnale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai