Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 03 15 /13:44

Iš Amerikos grįžusi Evelina Anusauskaitė Lietuvoje užsibūti neketina

Beveik du mėnesius už Atlanto praleidusi dainininkė Evelina Anusauskaitė be pompastiškų iškilmių grįžo į Lietuvą.
Evelina Anusauskaitė spėjo pasidžiaugti saule
Evelina Anusauskaitė spėjo pasidžiaugti saule / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš išskrisdama Evelina vylėsi: „Gal pagaliau turėsiu galimybę pamatyti geriausius spektaklius, miuziklus, koncertus, net ir paplūdimy pagulėti!“ Akivaizdu, kad kelionė jos lūkesčius pateisino ar net pranoko. Nors ir nepamatė išsvajotojo Celine Dion koncerto, E.Anusauskaitė parsivežė gausų prisiminimų ir naudingų pažinčių bagažą.

Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Anusauskaitė su garsia lietuviako kraujo turinčia aktore Rūta Lee
Evelina Anusauskaitė su garsia lietuviško kraujo turinčia aktore Rūta Lee

Už savo pinigus keliavusi mergina apsilankė daugybėje vietų, Los Andžele, Vašingtone ir Kolorade dainavo Lietuvos ambasados kvietimu. Būdama Amerikoje E.Anusauskaitė turėjo progą pabendrauti su garsiąja aktore Rūta Lee, buvo susitikusi su krepšininku Šarūnu Marčiulioniu, stebėjo krepšinio varžybas, kurių pirmojoje žiūrovų eilėje sėdėjo aktorius Ashtonas Kutcheris...

Darbų sūkuryje

Vos pirmadienį į Lietuvą grįžusi dainininkė kibo tiesiai į darbus. Šį vakarą miuzikle „Paryžiaus katedra“ pasirodysianti Evelina Žmonės.lt prisipažino pati nustebusi, kaip pavyko be didelių sunkumų įsivažiuoti į kitą laiko juostą. „Stebiuosi savo organizmu. Galbūt taip yra todėl, kad pačiose valstijose skrisdavau ten, kur skyrėsi laiko juostos ir net klimatas. Atskridau į Lietuvą apie 10 valandą ryto ir gyvenau normaliai, nebuvo nei vienos nakties, kad nemiegočiau“, – džiaugėsi dainininkė ir prisiminė, jog pirmą kartą, kai skrido Į Los Andželą, atsigauti negalėjo keturias paras.

Amerika vis dar laukia

Paklausta, ką pavyko nuveikti per tuos kelis mėnesius, praleistus Amerikoje, Evelina netvėrė savo kailyje iš džiaugsmo, jog viskas pavyko puikiai. „Nuveikiau tikrai daugiau, nei planavau. Gal todėl, kad į Los Andželą važiavau jau pažinodama pakankamai svarbius ir ypatingus žmones. Jie nukreipė mane teisinga kryptimi. Kažkas rašė, jog manęs ten laukė išskėstomis rankomis, bet taip tikrai nebuvo. Aš pati ėjau, bandžiau bendrauti“, – sakė mergina ir džiaugėsi, kad pavyko dalyvauti net penkiuose rimtuose susitikimuose.

„Amerikoje užsukau labai daug varikliukų, todėl, jei negrįšiu, visi mane greitai pamirš“, – neslėpė greit į valstijas grįžti ketinanti Evelina ir taip pat patikino, kad dabar svarbiausia ne pasirašyti kontraktą, o susirasti gerus vadybininkus ir kompozitorius. Pasak jos, mūsų šou pasaulio taisyklės, skirtos norintiems išgarsėti, amerikiečiams atrodė juokingos ir labai paprastos.

Amerikoje Evelina ne tik rūpinosi karjera, bet ir spėjo pasiklausyti amerikietiškajame „The Voice“ šou pasirodžiusių dalyvių ir akimirką pagalvojo, ką ji čia veikia. „Ten yra genialūs žmonės ir tą suprantu, bet ne viskas priklauso nuo balso. Svarbios ir charakterio savybės. Bet kuriuo atveju, net jei nepavyks, tikrai nesigailėsiu, kad kažką praradau, nes jau dabar gavau daug patirties, žinių ir naudos“, – neabejojo dainininkė.

Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Anusauskaitė mėgavosi vieanage Amerikoje
Asmeninio archyvo nuotr./Evelina Anusauskaitė mėgavosi viešnage Amerikoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas