Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Lietuvos kilusi garsi šokėja Katya Virshilas susituokė su mylimuoju Danijos šokių čempionu

Lietuvoje gimusi, dabar Didžiojoje Britanijoje garsi profesionali šokėja ir televizijos projektų dalyvė Katya Virshilas (28) ištaiginguose rūmuose Prancūzijoje atšoko savo vestuves su mylimuoju Klausu Kongsdalu.
Katya Virshilas ir Klausas Kongsdalas
Katya Virshilas ir Klausas Kongsdalas / Asmeninio albumo nuotr.

Pasveikinti Katyos susirinko daugybė žmonių iš šokių pasaulio, jos buvę kolegos iš populiaraus britų šou „Strictly Come Dancing“. Katya ištekėjo už danų šokių čempiono Klauso Kongsdalo. „Tai buvo magiška“, – rūmuose Luaros slėnyje vykusios ceremonijos įspūdžiais dalijosi Katya.

Kaip pranešė agentūra „Press Association“, asmeninės K.Virshilas šventės neaptemdė net tai, kad jos paslaugų  buvo atsisakyta būsimame laidos „Strictly Come Dancing“ sezone. Duodama interviu žurnalui „Hello!“, kuris nušvietė jos vestuves, K.Virshilas tikino, kad pasitraukimas iš televizijos leis jai žengti kita kryptimi. „Visada sakiau, kad sulaukusi 30-ies norėčiau tapti išties gera aktore“, – sakė 28-erių Klaipėdoje gimusi šokėja. Ji jau pasižymėjo didžiajame ekrane. Pavyzdžiui, 2006-aisiais Katya atliko garsiąją tango sceną su Antonio Banderasu filme „Gatvės tango“ (angl. „Take the Lead“).

 

Lietuvą paliko seniai

Didžiąją gyvenimo dalį Kanadoje praleidusi K.Virshilas Lietuvoje turėjo kitą vardą, ji buvo Jekaterina Viršilaitė. Tiesa, gimtąją šalį su tėvais šokėja paliko anksti – 6-erių persikėlė gyventi į Izraelį, o 13-os į Kanadą, Vankuverį. Tačiau interviu Katya visuomet sakydavo, kad yra laiminga gimusi Lietuvoje, prie Baltijos krantų.

K.Virshilas neslepia, kad per ilgus metus toli nuo gimtinės pamiršo lietuvių kalbą, o namuose su tėvais bendrauja rusiškai. Katya ir jos sutuoktinis, profesionalus šokėjas ir treneris K.Kongsdalas partneriais profesinėje srityje yra nuo 2009-ųjų. 2011-ųjų sausį jie paskelbė apie savo sužadėtuves.

Santuoka su danų šokėju Lietuvoje gimusiai jaunai moteriai jau antroji. Anksčiau ji buvo ištekėjusi už buvusio šokių partnerio Dmitrijaus Iljušenovo.

Asmeninio archyvo nuotr./Katya Virshilas
Asmeninio archyvo nuotr./Katya Virshilas pasidalijo nuotrauka, kurioje jos tėvas lydi ją prie altoriaus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas